Brugerdiskussion:Ghostrider/Arkiv 1

Velkommen

redigér
 Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Ghostrider!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen --MGA73 23. dec 2009, 22:06 (CET)

Ang. blockering på svenska Wikipedia

redigér

Hej, Ghostrider! BjörnBergman här. Jag säger kanske nåt dumt, men du är också dum mot mig. Du provocerar mig för att jag anklagat Mr Bullitt och det var inte alls fel gjort av mig och du har blockerat mig av misstag. Jag ska förklara för dig och sedan ska jag avblockeras. Var vänlig och lyssna: Mr Bullitt hade plockat bort flaggmallar som jag lagt in i artiklar före den 14 december och när jag ändå kom tillbaka efter en vecka, ville jag försöka få honom att sluta ta bort flaggor och i just det läget hade jag ju rätt att anklaga honom för en sak som inte är OK och jag har ju till och med bevis. Bland annata har jag kollat i versionhistoriken och jämfört mina gamla versioner med hans gamla. Där ser man ju på, du har blockerat mig av misstag. Därför begär jag avblockering. Jag vill att du sänker min blockering till 31 december 2009 kl. 23.59, det är tillräckligt länge för mig. Jag tycker nämligen att en vecka är rätt länge, så vänligen sänk blockeringen. Jag anklagade inte honom för ingenting. Är det kanske fel att anklaga andra, även om de gör misstag? Nej, det är inte det och därför ska jag avblockeras. Vänligen. Det ligger en avblockeringsbegäran på min diskussionssida och var snäll och avslå inte den, utan utför den. Snälla, jag ber dig, blockera inte mig i ett år. Jag kan sköta mig, förstår du? Jag kan sköta mig. Men det är inte så lätt att "uppföra mig som folk", eftersom Mr Bullitt plockar bort mina nyinlagda flaggmallar. Om han gör det och jag anklagar honom, så är det ju naturligtvis inte mitt fel, eftersom det är han som gjort något som inte är helt OK och om han gör en sak som inte är helt OK att göra, så har jag ju naturligtvis rätt att anklaga honom, även om det är otrevligt. Jag vet att jag gjort nåt oförlåtligt, men just i detta fall borde jag ju kunna förlåtas, eftersom jag sagt varför jag gjorde detta. Vänligen avblockera mig, så sköter jag mig sen, men även ni ska få några böner av mig, då jag avblockeras:

  • Om jag försvenskar och nån kommer och krigar med mig, ska ni blockera den som krigade, inte mig, för det är ju inte mitt fel.
  • Om jag lägger in flaggmallar, så ska ni bara ta bort dem om de ligger fel och ersätta dem med de rätta mallarna. Förlåt för att jag anklagade Mr Bullitt, men jag kände att det var nödvändigt, eftersom han hade gjort sådär på flera av artiklarna, där jag la in flaggmallar och därför "anklagade" jag honom. I detta fall borde det finnas en ursäkt.

BjörnBergman 23. dec 2009 kl. 18:47 (CET)

Du kan sluta nu. Jag kommer inte att avblockera dig på svenska wikipedia, det spelar ingen roll på hur många av mina sidor du skriver på. Ghostrider 23. dec 2009, 20:57 (CET)
Varför ska du inte avblockera mig. Jag försöker förklara för dig, snälla du. Varför avblockerar du inte mig? Jag har ju sagt till dej att jag kände mig provocerad, då Mr Bullitt förstörde mina versioner genom att ta bort flaggmallarna och du tror ju att jag ljuger. Måste du verkligen bete sig såhär orättvist mot just mig. Det är ju inte fel att anklaga någon som tar bort en sak, t.ex. flaggmallar. Tror du att det är fel, för att jag gjorde det mot en administratör? Eller vad blockerar du mej för? Jag ville ju få honom att sluta plocka bort flaggmallar. Du hade ju anklagat mig om jag hade plockat bort länkar som du lagt in och du blev blockerad för redigeringskrig. Snälla Ghostrider, blockera inte mig. Jag kommer att sköta mig om andra slutar ta bort flaggmallar och förstör mina försvenskningar. Det är lätt. Jag vill bara att du avblockerar mig, sen sköter jag mig. Jag borde bli förlåten för detta, det tycker jag. Om du inte vill avblockera mig, kan du istället sänka blockeringen till en vecka. Det tycker jag är tillräckligt långt för mig. Jag har redan erkänt vad jag gjort, men det är inte bara jag som gjort fel, även Mr Bullitt gjorde ju fel, eftersom han plockade bort mina nyinlagda flaggmallar. Jag gillar inte att du behandlar mig såhär. Allting är så orättvist! Inte en enda av er är rättvis mot mig, utan ni bara blockerar mig, för att ni inte vet att jag inte gjorde fel. Är det kanske fel att anklaga en som tar bort nyinlagda flaggmallar som faktiskt ligger rätt?
Jag tänker inte sitta och vänta på avblockering till nästa jul. Och om ni inte behandlar mig korrekt, så kommer inte jag att kunna vara snäll längre. Ni behandlar inte mig så korrekt som ni tror, utan ni bara blockerar mig vid fel tillfälle, t.ex. när jag anklagar andra och då anklagar jag inte dem för ingenting, men det verkar ju du tro att jag gör och litar inte på det jag säger till dig och varför gör du inte det? Ingen av er verkar ju lita på mig. Kort sagt, jag tror att ni tror att jag är ett troll, struntprat. Jag är en väldigt bra användare som inte vill Wikipedia nåt ont och jag hade aldrig gjort detta om inte Mr Bullitt hade plockat bort mina nyinlagda flaggmallar. Ni hjälper inte mig att klara av provokationerna, tvärtom! Ni hjälper bara till att provocera mig och varför? Jag har aldrig blivit behandlat på detta sätt (nu blev jag det, kan ni säga varför?). Nu har jag förklarat och borde bli avblockerad.
Du har inget val, du får snällt vänta till nästa jul. Ghostrider 23. dec 2009, 21:20 (CET)

Hur kan du vara såhär orättvis mot mig? Va? Det är inte fel att anklaga en så som jag gjorde med Mr Bullitt, eftersom han plockade bort flaggmallar som jag satt in och det är ju inte helt OK att göra så. Hur många gånger måste jag förklara? Du är så ovanligt elak mot mig att jag inte kan hålla mig längre, men jag ska försöka göra det ändå. Jag är en god användare som visar nåd mot er. Och varför vill du inte avblockera mig? Kan du förklara varför? Är det kanske för att jag är en idiot? Jag är ingen idiot, sluta nu med att behandla mig såhär illa. Jag gjorde ju ingenting. Eller är det du som har svårt för att tro på mig? Va? Sluta nu med att behandla oskyldiga orättvist, du vet mycket väl att Mr Bullitt gjorde ett misstag. Du har också gjort ett misstag mot mig och är mycket väl medveten om det. Gå och avblockera mig nu. Du kan inte vara såhär elak. Du förstår ju mycket väl att jag var tvungen att få honom at sluta ta bort flaggmallar, är det så svårt att förstå det? Ingen av er administratörer är rättvis och varför?


Jeg kan ikke skrive til BjörnBergman på den svenske Wikipedia, da hans brugerdiskussion er beskyttet. For det første er det her, som du (I) nok har opdaget en dansk Wikipedia, så klager over noget der er sket andetsteds er ikke velkomne. Derfor vil jeg bede BjörnBergman om at stoppe med at skrive om sager der ikke vedrører daWP, og Ghostrider om at ignorere BjörnBergman. Det skulle nødigt blive til en ny blokering af Björn på daWP, ikke? ;-) --Masz 23. dec 2009, 22:16 (CET)

Japp, så är det från min sida. GLÆDELIG JUL! Ghostrider 23. dec 2009, 22:22 (CET)
Tilbage til brugersiden for »Ghostrider/Arkiv 1«.