Diskussion:Anne Rice

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artikelen er oversat med følgende undtagelser:

  • Billedet på enwiki har det ikke været muligt at tage med da det desværre er omfattet af copyright, og er noteret til fjernelse inden længe
  • Afsittet ”Amazon incident” er ikke taget med da der er uenighed på enwiki om episodens relavans. Derfor er den ikke oversat i første omgang.
  • Boglisten er aktuel pr. 14/07-2005

--Bisgaard 14. jul 2005 kl. 00:25 (CEST)

Kender intet til fakta om denne forfatter, men den engelske artikel skriver at hun aldrig har taget LSD hvorimod denne danske artikel er formuleret som om hun har? --Bjørn Graabek 15. dec 2005 kl. 01:31 (CET)

Den oprindelige engelske artikel skrev at hun var, men er senere blevet ændret, jeg har nu også rettet den danske. --Bisgaard 8. jan 2006 kl. 22:41 (CET)

Billedrettigheder redigér

Jeg tror ikke at billedet er legalt, selv om det er kommet på commons. Jeg har postet følgende på billedets diskussionsside :

The page: http://www.annerice.com/ac_inpics.htm says : The photos on this web site are the property of Anne Rice and their respective copyright holders. They may not be reproduced, copied, or displayed in any other form (including web sites) without express written permission. but i dont se a permission - ? Nico 29. jul 2006 kl. 15:44 (CEST), -- men kan ikke finde en skabelon svarende til vores Skabelon:Billede TvivlsomRet - og er lidt i tvivl om proceduren i sådan en sag. -- Nico 29. jul 2006 kl. 16:51 (CEST)

Hvis du ønsker billedet overvejet til sletning, kan du i hvert fald tilføje det her. --Pred (diskussion) 30. jul 2006 kl. 17:12 (CEST)

Billedadvarsel redigér

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Wind satte slettemarkør DisputedImage:Anne_Rice.jpg: <span class="autocomment">Licensing -</span> {{disputed}}(diff);

-- CommonsTicker 22. feb 2007 kl. 03:13 (CET)

Tilbage til siden »Anne Rice«.