Diskussion:Barbiturat

Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklens titel er barbitur, men dette ord forekommer ikke i teksten. Hvad er forskellen på barbitur og barbiturat? Artiklen bør flyttes, eller der bør på anden måde rettes op på dette misforhold. Byrial 5. maj 2005 kl. 00:44 (CEST)

Jeg gætter på, at artiklen er oprrettet under forkert navn. Barbiturat er nok det rigtige. Artiklen er dømt {{QA}} fordi der bl.a. er henvisninger til flertalsformer, og jeg orker ikke at rette dem nu. --Rune Magnussen 5. maj 2005 kl. 01:18 (CEST)
Endnu mere mystisk bliver det, når man ser på den eneste artikel der henviser til denne, nemlig Marilyn Monroe, der henviser til [[barbitur]]ater. Jeg stemmer for at flytte til barbiturat. -- Bruger:Wegge 5. maj 2005 kl. 01:25 (CEST)
Tilbage til siden »Barbiturat«.