Diskussion:Christine de Pizan

Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Titlerne på de citerede skrifter er ikke italienske, men på datidens fransk. Sammenhængen er vist at hun var født i (hvad der i dag er) Italien, men meget tidligt kom til Frankrig. Hvordan skal man karakterisere hendes nationalitet? (Se artiklerne på andre sprog.) -- Sebastjan 17. juli 2005 kl. 14:25 (CEST)

Christine de Pizan redigér

Jeg vil mene det er mest korrekt at karakterisere hende som italiensk. Tak tilføjelserne. Maria

Hvorfor?--Heelgrasper 18. jul 2005 kl. 19:57 (CEST)

Fordi begge hendes forældre, så vidt jeg er orienteret, var italienere. Derudover tilbragte CP sine første leveår i Italien, hvor hendes far var tilknyttet Bologna Universitetet. Så hvis hun skal kategoriseres, bør det være som italiener. Maria

Tilbage til siden »Christine de Pizan«.