Diskussion:Ground 69

Personligt synes jeg der er plat at drage sammenligning mellem Ungdomshuset på Jagtvej 69 og Ground Zero i New York, hvor World Trade Center lå. Jeg ser mere Ground 69 som en happening end noget andet. Maltesen 13. mar. 2007 kl. 19.44 (CET)

Da Wikipedia ikke er et debatforum bliver jeg nødt til at spørge, hvilke formuleringer i artiklen, du mener bør ændres. Jeg ser ikke nogen grund til at anfægte, at navnet er valgt med inspirationer fra Ground Zero. --Heelgrasper 13. mar 2007 kl. 19:49 (CET)
Jeg vil tillade mig en anden synsvinkel: Udtrykket er ikke en uge gammel, og grænser derfor til ny forskning. Vi kan lade den stå og se om begrebet holder. Det er det evige problem med aktuelle emner - hvad er væsentligt? --Jørgen 13. mar 2007 kl. 19:53 (CET)
Jeg ser ingen grund til at fjerne eller ændre navnet. I trit med øvrige Ungeren-artikler og relationer hertil mener jeg vi bør lade artiklen stå under dette navn. Hvis der kommer et andet officielt navn senere, vil jeg gerne indsætte et Wikilink, hvis nogen beder mig om det. Wiki har så vidt jeg ved plads til lidt af hvert, og der er jo kontekst og relationer til dette opslag. G®iffen 13. mar 2007 kl. 20:16 (CET)
Men, kunne det ikke lige så godt blive skrevet sammen med den artikel om Ungdomshuset som selvstændigt afsnit i stedet for at man opretter en selvstændig side? På den må kan det sagtens være med. Maltesen 14. mar 2007 kl. 17.05
Jeg synes vi skal lade artiklen stå og linke til den inde fra den officielle artikel om Ungdomshuset, altså en slags kort info i den store artikel og så henvisning til yderligere info i denne. Denne 'happening' som Maltesen udtrykker kommer nok til at vare i hvert fald et halvt års tid endnu, og da det er et dokumenterbart geografisk sted i Danmark, som er blevet navngivet, så synes jeg at et kort oplysende indlæg er på sin plads. Det ville være noget andet med en midlertidig husbesættelse, jf. Ungdomshus nr. 2/det besatte hus på Dortheavej. Dette var kun en af en lang række besættelser man senere foretog. Hvis alle de huse skulle have et indlæg ville det til gengæld se akavet ud. --Karmus 10. april 2007 kl. 14:32 (CET)

Både og... Jeg får følgende advarsel når jeg åbner edit-vinduet på Ungdomshuset: ADVARSEL: Denne side er 31 kilobyte stor; nogle browsere kan have problemer med at redigere sider der nærmer sig eller er større end 32 Kb. Overvej om siden kan opdeles i mindre dele. Det er en af mine grunde til at støtte en opdeling. Desuden kan det vel blive til en del redirects hvis alt relateret skal indskrives i samme artikel. Man må forvente at folk også søger på "underemner" af og til? G®iffen 14. mar 2007 kl. 17:23 (CET)

Nu er det navnet Ground69 der er det navn som folk (og fæ) bruger om stedet hvor Ungdomshuset lå. Derfor syntes jeg at det må være det der vælges. Om det så er plat eller ej er en anden sag, men jeg har endnu ikke hørt nogle omtale stedet som Ungdomshuset nr. 2. Tilgengæld har mange omtalt det som Ground69 - uanset deres holdning til det huset der engang lå der. ikkebruger:sh-site.dk 22 maj 2007

Tilbage til siden »Ground 69«.