Diskussion:Hunderacer

Flytteforslag: Hunderacer

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Forslag om at flytte artiklen hunderacer til artiklen Hunderace (eller sammenskrivning under artikelnavnet "Hunderace"). --Kontoreg(Henvendelse) 27. jan 2016, 10:52 (CET)

  •  Flyt - Jævnfør ovenstående. --Kontoreg(Henvendelse) 27. jan 2016, 10:52 (CET)
  •  Kommentar - på andre wikisprog bruges "(alfabetisk) liste over hunderacer". venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 27. jan 2016, 13:05 (CET)
  •  Flyt ikke - Jeg mener ikke den bør flyttes. Der er flere hunderacer som det siges, og det bør derfor også være i flertal. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 23:47 (CET)
  • Neutral - Jeg så sådan set hellere at man helt bulldozede listen og gjorde den til en kategori i stedet. Som listen er nu er den så barebones at jeg har svært ved at se hvad fordelen er frem for blot at have en Kategori:Hunderacer? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 19. mar 2016, 18:12 (CET)
Ja, det var en god ide med en kategori i stedet! --Kontoreg(Henvendelse) 16. jul 2016, 14:54 (CEST)
Konklusion:
Artiklen flyttes ikke.
- Sarrus (db) d. 26. dec 2016, 17:28 (CET)

Bouvier des Flandres Varetages

Er Varetages et fransk navn? Eller er det blot det danske ord varetages som er kommet på afveje?

Sebastjan 26 okt. 2004 kl. 10:20 (CEST)

Stavning af hunderacer redigér

Jeg kunne ikke lige finde et sted at henvise til, da jeg korrigerede et par fejlstavede hunderacer, og det var også umuligt at henvise til lange links i redigeringsopsummeringen pga. et smådumt spamfilter (som blankt afviser alle forkortede links via fx goo.gl, selv om filteret kunne have slået det endelige link op først og filtreret efter dét i stedet), så derfor vil jeg indtil videre oprette en diskussion her, hvor det er muligt at angive referencer til, at hunderacer næsten altid skrives med små bogstaver i dansk retskrivning, bortset fra ganske særlige tilfælde som fx en Jack Russell–terrier. Her en reference, som jeg mener allerede fastslår det ret klart:

Og en enkelt reference, som dog har mindre vægt:

Det kunne være fint at få det lagt ind i stilmanualen på et tidspunkt, men nu starter jeg i det små her.

Hvis nogen har en reference til et sted på Wikipedia, hvor det allerede står, at hunderacer staves med små bogstaver, så vil den selvfølgelig være meget velkommen.

--Jhertel (diskussion) 8. jan 2018, 19:25 (CET)

Tilbage til siden »Hunderacer«.