Diskussion:Loving You

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytning af siden redigér

Da jeg oprettede denne film-side var det under titlen "Loving You", som tillige er filmens originaltitel. Imidlertid er artiklen blevet flyttet til en ny side - "Den gyldne guitar" - som er filmens danske titel.

Jeg mener, at artiklen bør have sit oprindelige navn, fordi:

- Det må være det mest korrekte at benævne filmartikler med filmens originaltitel. Hvis filmen (som i dette tilfælde) tillige har en dansk titel kan der laves en henvisning til dette.

- Specielt i tilfældet "Loving You" samt stort set samtlige øvrige Elvis-film er den danske titel om ikke ukendt, så dog stort set ikke-anvendt.

- Der findes ingen DVD på det danske marked med titlen "Den gyldne guitar"

- Prøv engang at forestille jer, hvis Elvis-filmen "Viva Las Vegas" skulle findes i en artikel med navnet "Elvis i det store race" eller hvis Jailhouse Rock skulle findes i en artikel med navnet "Med knyttede næver". Det er totalt til grin og grænser til blasfemi! -- BKP 8. august 2009. 22.15

Tilbage til siden »Loving You«.