Diskussion:Pilot (Lost)

WikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lost, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Lost-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Pilot: Part 1 (Lost) redigér

Hvorfor Pilot: Part 1 (Lost) og ikke bare Pilot (Lost)?

Det kan både gøres som på den engelske, eller som to seprate artikler. De blev sendt på to forskellige aftener i USA. På dvd er den også delt i to. Hvis det tælles som et afsnit er optællingen ikke korrekt i sidste ende. Har besluttet at afsnitsartikler skrives som på listerne i sæson-artiklerne, dvs. fx vil "Exodus" skrives som Part 1 og Part 2, hvor Part 2 efter dvd-optællingen egentlig er part 2 og en 3'er - Mark Jensen 17. mar 2008, 23:16 (CET)
Tilbage til siden »Pilot (Lost)«.