Fiat Professional er mærket[1]Fiat Automobiles' division for lette erhvervskøretøjer. Mærket blev introduceret 17. april 2007 og afløste det tidligere mærke "Fiat Veicoli Commerciali".

Fiat Professional
Virksomhedsinformation
Branche Bilindustri
Grundlagt 11. juli 1899
Grundlægger Giovanni Agnelli
Hovedsæde Torino, Italien
Virksom i
Europa
Produkter Lette erhvervskøretøjer
Organisation
Moderselskab Fiat
Eksterne henvisninger
FiatProfessional.com

Erhvervsmodeller redigér

Fiat Doblò redigér

 
Doblò

Fiat Doblò er en varebil og et leisure activity vehicle fremstillet af Fiat siden 2001 og introduceret på Paris Motor Show i 2000.

Fiat Ducato redigér

 
Ducato

Fiat Ducato er en stor varebil fremstillet på SEVEL-fabrikkerne i Italien og Brasilien, og siden 2008 også på licens i Elabuga, Rusland af bilfabrikanten Sollers JSC (tidligere Severstal Auto).

Fiat Scudo redigér

 
Scudo

Fiat Scudo er en let varebil fremstillet i joint venture med PSA Peugeot Citroën siden 1995, og i anden generation siden 2006.

Fiat Fiorino/Qubo redigér

 
Fiorino

Fiat Fiorino er et modelnavn, som Fiat giver til varebiler afledt af deres minibiler. Fiorino har den største lasteevne i sin klasse, og findes også i en personbilsudgave, Qubo.

Fiat Strada redigér

 
Strada

Fiat Strada er en varebilsudgave af Fiats "verdensbilsprojekt", Palio. Modellen fremstilles i Brasilien og eksporteres til Europa, hvor den sælges som Fiat Strada Malibu.

Noter redigér

  1. ^ ""Fiat Professional" is the new brand name for Fiat Light Commercial Vehicles". fiatcommercialvehicles.co.za (engelsk). Arkiveret fra originalen 28. august 2007. Hentet 2010-03-30.

Eksterne henvisninger redigér