Kategoridiskussion:Byggnadsminne

Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Har svenskerne overtaget kontrollen over dansk wikipedia? redigér

Uanset artiklen med navn byggnadsminne måske har sin berettigelse på dansk wikipedia, synes jeg ikke navnet på denne kategori er berettiget, og den bør omdøbes til kategori:Fredede bygninger i Sverige. --Ribewiki (diskussion) 30. jun 2014, 17:47 (CEST)

Det er på linje med kategori:fredede bygninger i Norge‎ og hovedkategorien kategori:fredede bygninger. --Ribewiki (diskussion) 30. jun 2014, 17:52 (CEST)
Det kunne man gøre, men som artiklen Byggnadsminne gør opmærksom på, er der en række andre frednings- og bevaringsordninger i Sverige. Læs evt. sv:Kulturmärkning i Sverige - om den svenske grænse mellem fredede og bevaringsværdige bygninger går samme sted som den danske, skal man nok have fagfolk på banen for at afgøre. --Palnatoke (diskussion) 1. jul 2014, 00:42 (CEST)
Tilbage til siden »Byggnadsminne«.