Kategoridiskussion:For korte artikler

"Bemærk at der ikke er konsensus om at slette artikler udelukkende på baggrund af deres længde, se Wikipedia:Landsbybrønden/Udfasning af substub." Hvor henne i den diskussion er der konsensus om at de ikke må slettes? for det er i for sig hvad citatet betyder nu. --Broadbeer, Thomas 9. feb 2008, 16:49 (CET)

Det er et generelt princip på Wikipedia at hvis man sletter en artikel så er det baseret på konsensus, enten fx via WP:SDBS eller artiklens diskussionsside. I visse tilfælde er der en generel konsensus om konsekvent at slette artikler af en bestemt type, det er fx tilfældet med vandaliserende oprettelser som normalt markeres med {{hurtigslet}} og slettes. Men en sådan konsensus er der altså ikke om at slette artikler med {{substub}}-markeringer og konsensus om sletning af disse artikler bør derfor etableres for hver enkelt på anden vis. --Morten LJ 9. feb 2008, 17:00 (CET)
Jeg har genindsat den tidligere formulering sammen med din, da de sagtens kan stå sammen. (Uden at det giver lov til at slettet løs) --Broadbeer, Thomas 9. feb 2008, 19:30 (CET)
Teksten "Hvis artiklen ikke udvides, kan den blive slettet" giver ikke mening og er i bedste fald intetsigende, naturligvis kan artiklerne blive slettet, lige så vel kan de fx blive udvidet eller flyttet, skal vi også skrive det ind? --Morten LJ 10. feb 2008, 02:03 (CET)
Tilbage til siden »For korte artikler«.