Kategoridiskussion:Internetteknologi

Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvad er det præcise formål med denne kategori? Skal det være en "fællesmængde" for datalogi og Internettet? Hvilke typer artikler skal lande her? --Rune Magnussen 8. mar 2005 kl. 23:36 (CET)

Da jeg oprettede kategorien, var det ud fra en overvejelse om at datalogi-kategorien var uoverskuelig, og at internet-kategorien handlede om, hvad man kunne finde på internettet, og at det kunne være nyttigt at have netop en internetteknologi-kategori. --Palnatoke 10. mar 2005 kl. 20:58 (CET)
OK. Det er stort set sådan jeg har brugt kategorien. Der er et par grænsetilfælde, som f.eks. hjemmeside, der lige så godt kunne være i Internet-kategorien. Nu er datalogi-kategorien i det mindste kommet ned på 140 artikler. --Rune Magnussen 10. mar 2005 kl. 22:13 (CET)
Tilbage til siden »Internetteknologi«.