TV Globo

brasiliansk tv-kanal
(Omdirigeret fra Rede Globo)

TV Globo (stiliseret tvglobo, og frem til 2021 kendt som Rede Globo) er en brasiliansk tv-station, grundlagt af journalist Roberto Marinho den 26. april 1965. Globo er den største kommercielle tv-station i hele Latinamerika og den tredjestørste i verden. Deres hovedkvarter ligger i byerne Rio de Janeiro og São Paulo.

TV Globo
Virksomhedsinformation
Selskabsform Tv-netværk
Grundlagt 1965
Virksom i
Brasilien
Slogan A gente se liga em você (Vi skaber kontakt til dig)
Eksterne henvisninger
http://redeglobo.globo.com/

International Distribution redigér

Globo TV Internacional er Globos internationale tv-netværk, der driver satellit-tv-kanaler rundt om i hele verden, og driver kanalerne TV Globo, GNT, Globo News, Canal Viva, Canal Futura og SporTV til brasilianere og andre portugisisk-talende personer. Globo Internacional kan ses i hele verden pånær Australien og New Zealand, hvor transmissionen stoppede i 2012.

TV Globo Portugal, også kaldet Globo Now er Globos premium-netværk i Portugal med hovedsæde i Lissabon, og driver 3 kanaler: Globo, PFC og Globo Europa. På grund af rettigheder, vises ikke alle programmer produceret af Globo på dette netværk - En anden portugisisk tv-kanal, SIC, har førstegangsrettighederne til for eksempel flere af Globos telenovelaer.[kilde mangler]


Eksterne henvisninger redigér

 Spire
Denne artikel om et tv-program er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 Spire
Denne artikel relateret til Brasilien er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.