Shakin' Stevens (også kendt som "Shaky"; født Michael Barrett den 4. marts 1948 i Ely, Cardiff, South Glamorgan, Wales) er en britisk sanger og sangskriver.

Shakin' Stevens
Information
Født 5. december 1948 (75 år) Rediger på Wikidata
Cardiff, Storbritannien Rediger på Wikidata
Oprindelse Storbritannien
Genre Pop
Eksterne henvisninger
shakinstevens.com

Shakin' Stevens begyndte sin karriere som frontfigur i gruppen Shakin' Stevens and the Sunsets, men efter 7 år forlod han gruppen og fik en hovedrolle i Jack Good's "Elvis!" musical. Dette førte senere til en pladekontrakt. Shakin' Stevens succes begrænser sig dog til primært Europa.

Gennem 80'erne og i begyndelsen af 90'erne havde Stevens regelmæssigt succes på hitlisterne med numre som "Green Door", "Oh Julie", "This Ol´ House" og "Merry Christmas Everyone".

I 1994 holdt Shakin' Stevens op med at indspille plader men fortsatte med at turnere. I Danmark har han altid været populær, og hans seneste opsamling Collectable fra 2004 solgte 40.000 eksemplarer herhjemme. Han udsendte en comeback-plade i 2007: Now Listen.

Referencer redigér

  Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
 Spire
Denne sangerartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.