Bruger:M.I.S./BD arkiv 11-13

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, M.I.S.! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 11. nov 2011, 14:03 (CET)

Et tip om billeder redigér

Hejsa og velkommen til. Jeg kan se at du har lagt et billede af Yoko Tsuno op på Commons. Desværre er det kun materiale, som man selv har ophavsret til, dvs. selv produceret, eller materiale, hvor der eksplicit foreligger en tilladelse fra ophavsrethaver, som kan bruges.

Det skyldes at al materiale på Wikipedia skal kunne genbruges til alle formål, inkl. af 3. part og til evt. kommercielt brug. Derfor er det meget vigtigt at man ikke lægger billeder eller tekst op, som man ikke selv har produceret. Mvh Knud Winckelmann 12. nov 2011, 00:15 (CET)

Humor redigér

Jeg har givet et bud på hvordan vi skal klare problematikken her :) mvh Tøndemageren (diskussion) 18. okt 2012, 17:29 (CEST)

87.60.178.61‎‎ redigér

Hej, jeg syntes du er lidt for hurtigt fremme med test3 ang. den her ip. Skabelonerne, er bl.a ofr at en admin kan se hvor meget der er brug for en måske længere, blokering men da han ikke har lavet anden end en nonsensside og puttet lidt mer ehærværk på tror jeg er test1 burde være nok for nu? Vh. --Trade (diskussion) 3. apr 2013, 11:31 (CEST)

Måske, og jeg ved faktisk ikke engang om jeg blander mig i noget der kun ved kommer administratorer ved. Jeg håber ikke jeg træder nogen over fødderne. Jeg lærer mere og mere om Wikipedia hver dag, og vil gerne bidrage, også i kampen mod hårværk. MIS (diskussion) 3. apr 2013, 11:36 (CEST)
Under alle omstændigheder har jeg fulgt din opfordring og fjernet test3 skabelonen. MIS (diskussion) 3. apr 2013, 12:54 (CEST)

Besked vedr. Logo Grøn 2.jpg på Wikimedia Commons redigér

Hej Mis4930,
En bruger med samme navn som dig har fået en besked på Wikimedia Commons, i forbindelse med gennemsyn af filen Logo Grøn 2.jpg, der er lagt op via Læg en fil op-linket, her på den danske Wikipedia.
Du kan se beskeden på Commons:User talk:Mis4930.

Du får denne besked som en særlig service, da det er konstateret, at en del brugere ikke tilføjer en e-mail-adresse i indstillingerne på Commons, og ej heller overvåger deres diskussionssider der. Du skal ikke forvente at få en besked fra denne service i øvrigt, ved aktivitet på diskussionssiden på Commons! Såfremt du ikke er brugeren med samme navn på Commons eller ikke ønsker yderligere beskeder, bedes du gøre Bruger:Heb opmærksom herpå. Denne besked er afleveret af en bot og skal derfor ikke besvares.
MVH Hebbot (diskussion) 15. maj 2013, 14:18 (CEST)

Ateisme redigér

Hej, jeg kan se at du er i gang,... skulle Brights ikke også tilføjes? TherasTaneel (diskussion) 25. aug 2013, 22:21 (CEST)

Absolut. MIS (diskussion) 26. aug 2013, 08:52 (CEST)
goodie ;) TherasTaneel (diskussion) 26. aug 2013, 08:58 (CEST)