Velkommen til den danske Wikipedia, 87.52.10.58!
Jeg er meget glad for, at du har bidraget til Wikipedia.
Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk.
Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående gode råd for at undgå gentagelser.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer for at sikre dig, at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen, Pugilist 29. apr 2011, 08:27 (CEST)

Pension til politiker redigér

Hej. Det omtalte "efterlønsforlig" har intet at gøre med hvornår en politiker går på pension, ligesom jeg ikke har hørt nogle at de nævnte politikere snakke noget om hvornår de vil pensioneres. Derfor er dine ændringer slettet. Mvh. --Pixi Uno 14. maj 2011, 00:15 (CEST)Svar

Hej, 87.52.10.58! Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
 
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne.

Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.

Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Pixi Uno 14. maj 2011, 00:17 (CEST)Svar
 Du er blevet blokeret i 1 dag på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

<< Jeg tror ikke ordet efterlønsforlig var nævnt nogen steder (bortset fra af dig(PixiUno)) og pensions alderen for politikere har heller ikke noget med hverken efterlønsforliget eller ekstra bladet at gøre. Pensions alderen blev stemt igennem for mindre end en uge siden og Margrethe Vesterager kan citeres for at have sagt at begrundelsen for at hun skulle opretholde retten til at lade sig pensionere som 60 årig skulle ses i lyset af at der var tale om en aftalt fra 2007 og at denne ikke kunne aflyses eller forringes. Det er vrøvl fra ende til anden, bortset fra at Margrethe Vesterager skal pensioneres som 60 årig. Det vile vel også være sært hvis der var tale om et hensyn til andre når samme politiker nu går ind for at man netop fjerner disse gunstige pensions forhold og istedet tilgode ser andre interesser. Så, jeg mener fortsat at det er en korrekt at angive at Margrethe Vesterager pensioneres som 60 årig. hilsen, 87.52.10.58

Blokeret redigér

 Du er blevet blokeret i 24 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


endnu engang diskusion med dig pixi, sagen er vel dokumenteret og fremgik af alle gårsdagens avser. men da du har travlt med at lege selbestaltet facistoid skrankepave her på stdet så du det natrligvs ikke. du kunne jo have indsat kilde angivelser hvis du ville gøre noget godt. men sådan ar ee ikke. at du så banner min adgang siger ere om dig end om mig, en en lille hilsen sal du da have, duer og bliver et .....

 Hej 87.52.10.58. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Pelle Hansen 5. sep 2012, 00:54 (CEST)


− jeg synes pelle og pixeladens skrankejustits er pinlig og på grænsen til det imbicile. det må være et hårdt job at skulle sidde og være så øm over egen selvisceesættelse. og at man så sal sidde og fjerne andre brgeres kommentarer på en dskussions side, føj for fanden hvor er det klamt. 87.52.10.58 13. sep 2012, 18:21 (CEST)

Okay, bare tag det roligt. Har du brug for hjælp så bare skriv okay? --Simeondahl (diskussion) 13. sep 2012, 18:24 (CEST)