Brugerdiskussion:Amjaabc/Arkiv 14

Hvorfor slettede du mit svar til Rmir2? redigér

Hej Amjaabc. Hvorfor tilbagestillede du mit svar til Rmir2 på min diskussionside? Med venlig hilsen EileenSanda (diskussion) 28. jul 2015, 12:51 (CEST)

Undskyld, jeg var for hurtig til at spørge, jeg kan se nu når jeg kigger efter, at min tekst stadig er der, du må have tilbagestillet ved en fejltagelse og derefter tilbagestillet din redigering, så alt er som det skal være. Jeg så det bare i "notifikationer", at det var sket, ellers ville jeg overhovedet ikke have lagt mærke til det. Mvh. EileenSanda (diskussion) 28. jul 2015, 12:55 (CEST)
Du har helt ret, det var et uheld. Pølsefingre på iPad'en. Undskyld! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jul 2015, 13:47 (CEST)
Et tip til Amjaabc (og andre med adgang til rollback): Hvis du indsætter følgende kode i Speciel:MyPage/common.css eller tilsvarende css-side, kan du skjule rollback andre steder end i forskelsvisninger:
/* Skjul rollback andre steder end i forskelsvisninger */
.mw-rollback-link {
   display: none;
}
 
.diff-ntitle .mw-rollback-link {
   display: inline;
}

Med ovennævnte kode aktiveret skjules rollback på seneste ændringer, på overvågningslisten og i historikkerne.
- Sarrus (db) d. 28. jul 2015, 14:05 (CEST)

Hvis jeg har den kode indsat, betyder det så at jeg ikke kan se rollback'en, eller betyder det, at fx Eileen ikke opdager den så nemt? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jul 2015, 17:04 (CEST)
Det betyder, at linket "Tilbagefør X redigering(er)" skjules fra Speciel:Seneste ændringer, Speciel:Overvågningsliste og fra historikkerne. Det er kun en kode, der berører de brugere, der har adgang til rollback-funktionen (f.eks. patruljanter, administratorer, globale rollbackere, forvalterne og (bortset fra de wiki'er, der er anført øverst i denne liste, deriblandt dawiki) globale administratorer) og som har indskrevet koden på sin css-side. Hvis du vælger at indskrive det, kan du altid få linket tilbage, ved at slette koden igen. Tilbagerulningen vil være ligeså synlig som sædvanlig.
- Sarrus (db) d. 28. jul 2015, 17:20 (CEST)

Jeg har indsat sammenskrivningsforslag på de to artikler, Aquitaine & Aquitanien, men kan ikke finde ud af hvordan jeg sætter dem ind på WP:SSKRIV, vil du hjælpe med det? Se evt. Diskussion:Aquitanien for yderligere information. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. jul 2015, 20:24 (CEST)

Så skulle forslaget ligge der. Tager du den derfra? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jul 2015, 20:47 (CEST)

Diskussion:Prestegjeld til Diskussion:Præstegæld redigér

Jeg kan åbenbart ikke fjerne en flytning, vil du? Se evt. Brugerdiskussion:Batmacumba#Diskussion:Prestegjeld til Diskussion:Præstegældmvh Per (PerV) (diskussion) 31. jul 2015, 19:38 (CEST)

Jeg skal lige have den helt præcis. Skal jeg flytte artiklen eller diskussionssiden? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 31. jul 2015, 20:50 (CEST)
Til vi har været igennem en formel flyttediskussion, synes jeg ikke man kan flytte Prestegjeld til Præstegæld, så diskussionssiden skal vel flyttes tilbage hvor den lå. OM Prestegjeld skal flyttes til Præstegæld kan jeg først tage stilling efter argumentation for/imod. mvh Per (PerV) (diskussion) 31. jul 2015, 21:45 (CEST)
Jeg kan se, at en anden bruger nu har flyttet selve artiklen, så de to i det mindste matcher. Jeg har ikke umiddelbart lyst til at flytte det hele tilbage for derefter at tage noget, der kunne udvikle sig til en ophedet diskussion, der måske så alligevel udmønter sig i, at flytningen vedtages. Ikke mindst, fordi jeg faktisk har lidt sympati for at bruge den danske betegnelse. Jeg vil dog på ingen måde modsætte mig diskussionen og er principielt også på din side, når det gælder det noget sære forløb, der hidtil har været - og ikke mindst Batmacumbas afvisende indstilling. Men jeg er og bliver pragmatiker - og måske til tider lidt konfliktsky ;-) Jeg håber, du vil acceptere det. Mvh. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 31. jul 2015, 22:12 (CEST)
Fint med pragmatikere, jeg er i virkeligheden heller ikke specielt forelsket i titlen Prestegjeld, og gider iøvrigt heller en lllaaannnggg ophedet diskussion. Men den selvrådighed som både Batmacumbas og Torben TT har lagt for dagen her, får mit blod på kogepunktet. Jeg læner mig nu tilbage, ryger en smøg, tager en kop kaffe, måske skulle jeg også tage en stesolid, og ser hvor mange gange artiklen kan nå at blive flyttet indenfor den næste time ;-) mvh Per (PerV) (diskussion) 31. jul 2015, 22:22 (CEST)

"Undrende" og mig redigér

Hej Arne, jeg søgte en administratør gældende Bruger:Undrande. Jeg er ikke bange men dog forsiktig med at skrive artikler i danske Wikipeidia, da jeg er autodidakt i dansk - og så bliver stavning det store problem, trods over 45 år med dansk fjersyn med tekst til fx Kojak der jeg især husker fra 9-10 årsaldern. Og utallige rejser til både København og Helsingør og andre deler af det tideligere HT-området (og jeg har besæget Jylland i hvert fald tre gange og "udkantsøen" Anholt.
For måske et halvt år siden, udøgede jeg en del af Helsingborg, og stavningen 1912-1970, lige efter sedt et fjernsynsprogram om Unionsopløsningen, der i hvert fald blev en chok for den Svensk-Norske konge Oscar 2. og for den indentitedskrise der ramte især den politiske højerfløj i Stockholm. Det hele er stadigt rimeligt kent i Sverige. Og en periode af svensk nationalisme følgte (dog ikke den tyske af slagsens), og den period blev afslutted i den 16:e December 1914 ved Trekongemødet (<- artikel mangler på dansk, hvilket er synd) i Malmø, når det stod klart, at krigen på kontinenten skulle blive langt.
Jeg bor i Landskrona, har dog boet i (Høje) Tåstrup ved City 2 og lidt længre bort. Det var i omkring 1990-91. Jeg prøver altid at skrive på så god dansk jeg bare kan finde ud af. Mens "Undrande" flere ganger har fjernet store mængder tekst, og vil ikke erkende de gamle danske bynavn fra før 1720 (det var først då Skånelandene blev deler af Sverige og ikke erobret territorium.) Men den svenske "problemfrie" overgang er selvfølgelig ikke hele sandheten. Rutger Maclean brænde landsbyerne for sitttt så kalte "skifte" - og i 1811 blev mindst 40 bønder dræbte af svenske husarer. Tallet indkluderer kun dem svenskerne fand ved Klågerup lige efter. Sandsynligvis dog langt over 150 , når de kommit hjem og efter sine kvæstelser. Lige så kan vi (Danmark og Skåne sammen) undersøge hvodan Sverige har følgt det sidst = nu gældende fredsaftal - fra 4:e Juli 1720 i Stockholm, vil jeg tro. Hvad skriver svensk Wikipedia om desse ting ? (Aftalen findes i trykt tekst i Danmark, vil jeg tro) Det svenske rigsarkiv præcenterer bare en for mig helt umulig faksimile, det går ikke ndgang at se hvilket sprog der bruges.
Jeg synes enten placerer vi en dansk overvågere på svensk Wikipedia - eller så fjerner vi Bruger:Undrandes præsentationsside. Som markering mod at han ikke endgang præver skrive på dansk. Sådan gør de fx i Tyskland , når en brugere ikke vil skrive på tysk, eller hvis grammatiken er dårlig. Det blokkerer ikke ham, men hans signatur bliver rød. Hvis dette udføres skal en motivering selvfølgelig gives. Med venlige hilsner Boeing720 (diskussion) 5. aug 2015, 15:54 (CEST)
Jeg er ikke enig. I må skrive lige hvad I vil, på hvilket sprog I vil, så længe selve artikelrummet skrives på dansk. Og selv dér er der lidt plads til forskelligheder, for dansk er trods alt ikke et fuldstændig statisk sprog, og ikke alle heldanskere er lige gode til at skrive sproget. Det er jo netop en af de gode ting ved Wikipedia, at alle kan gå ind og ændre teksterne - og forhåbentlig forbedre dem. Men jeg vil egentlig hellere have en åbent svensktalende præsentationsside stående end en tom, for så kan man jo hurtigt se, hvordan situationen er, så jeg vil absolut ikke slette den nævnte side.
Noget andet er så detaljerne i indholdet på de sider, du omtaler. Der er det med større og/eller andre kontroversielle ændringer sådan, at det altid er en god ide at diskutere dem på de relevante diskussionssider. Forhåbentlig vil flere end to brugere så deltage, så man kan nå til fornuftige konklusioner. I jeres tilfælde ser diskussionerne ud til at gå på nogle områder, jeg ikke umiddelbart har kendskab til eller større interesse i, så jeg vil nok ikke umiddelbart deltage. Men husk også på, at uanset hvordan en diskussion ender, kan der være nogen der sidder tilbage og føler, at de har tabt - det må man ind imellem leve med. Det bedste råd er at prøve at holde sig så saglig som mulig. Når jeg skrev en kommentar i morges, så forsøgte jeg faktisk at dæmpe situationen lidt, idet jeg syntes, at en anden dansk bruger havde rettet et urimeligt angreb på dit indlæg. Jeg håber, at det, jeg her har skrevet, falder i tråd med morgens kommentar. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. aug 2015, 16:52 (CEST)

Semibeskyttelse redigér

Hej Amjaabc. Du er velkommen til at kommentere dette forslag: Wikipedia:Landsbybrønden/Semibeskyttelse. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 9. aug 2015, 10:02 (CEST)

Hej Arne Vil du kigge på Den Føderative stat Nyrusland og Nyrusland (flertydig). Jeg har flyttet Nyrusland->Den Føderative stat Nyrusland, så vi får plads til en artikel, der hedder Nyrusland (~ Novorossiya), om det gamle område i 16-1800-tallet. Jeg mener redirecten Nyrusland -> Den Føderative stat Nyrusland, men er ikke sikker på hvad jeg gør for at få diskussionssiden med. Kan jeg bare slette redicten på artiklen Nyrusland, og hvad gør jeg med diskussionssiden, der er ingen redireckt at slette?

Senere skal vi sikkert tage stilling til om artiklen Den Føderative stat Nyrusland evt. skal hedde "Unionen af folkerepublikker" som enheden hedder på russisk, men det vil jeg diskutere med Madglad, som oprindeligt har oprettet artiklen. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. aug 2015, 07:24 (CEST)

Jeg er igen lidt usikker på, hvad du ønsker af mig. Så vidt jeg kan se, har du flyttet en side, og dens diskussionsside er gået med uden problemer. Så blev der plads til den flertydige, som du så har oprettet fra ny. Og den har jo af gode grunde ikke noget på diskussionssiden (endnu). Så det ser fornuftigt ud. Jeg forstår ikke, hvad du vil mere? Anden halvdel må du, som du selv siger, handle af med Madglad. Jeg tror ikke, det er et emneområde, jeg vil engagere mig i. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. aug 2015, 07:55 (CEST)
Jeg ønskede ikke at involvere dig i en diskussion om en evt. fremtidig flytning af artiklen Den Føderative stat Nyrusland til "Unionen af folkerepublikker", det afklarer jeg med Madglad. Derimod vil jeg gerne have hjælp til det rent tekniske: Kan jeg bare slette #REDIRECT [[Den Føderative stat Nyrusland]] fra Nyrusland, hvad sker der så med #REDIRECT [[Diskussion:Den Føderative stat Nyrusland]] på Diskussion:Nyrusland, kan jeg også bare slette den? mvh Per (PerV) (diskussion) 14. aug 2015, 10:04 (CEST)
Ja, jeg ser ikke nogen problemer i, at du bare sletter diskussionssiden fra Nyrusland, for den ligger jo allerede i kopi på den nye artikel. Og så er der vel ikke noget til hinder for, at du skriver løs på en ny artikel i stedet for REDIRECT'en. Jeg ved, at vi for år tilbage var meget krakilske med flytninger af den slags, men det er der heldigvis løsnet op for, så det er lidt mere medgørligt. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. aug 2015, 10:22 (CEST)


Wrocław Główny-Szczecin Główny redigér

Thank you so much. I will stick to your tips.

Szczecinolog (diskussion) 14. aug 2015, 09:56 (CEST)

A decision to keep page redigér

I think I might need your attention bro on the matter of a page that was subjesyed for delete, which you participated in the discussion for deletion at the time Kobort Koffa. Learned that you request deletion to the page because the player's club is in the 3rd level of the Danish league ( therefore making him not notabe), however, given all facts, the Danish 3rd level of football is higher then the American 3rd level (by fifa ranking), and yet 83 percent of players playing in the USL which is the 3rd tie of football in the USA have a wiki page. You can research that if need be... I know that you didnt't think it was relevant to mention other wikipedias but oce its's football related, had to. But the main reason i recommend a keep of the page is, 1. the player is an african (from liberia) and given his country's low fifa ranking, players from the said country playing in leagues at that level aborad are monitored nationally by thier locals - google search engine has proven that the player is widely googled a few thousand times so far. And the liberian national team usually call players on national duties from those league, proving nobiity to them. I think what dosn't prove nobility in one sense, could in another (given the heritage) therefore could pass at GMT or some point. Also, the player has moved to a biger ( according to news here in Denmaark). Please let me know your advice on the matter. As an experience wiki adm., your take on the matter would prove essential. I spoke to Drmies on the matter and he thinks the article should be rewritten but recommends your advice... Also given some of the explanations made above and facts, I think the player could pass WP:GNG or WP:FOOTY somehow. But again, I'm only new on here, that's where I would need your expertise. Look forward to your soonest response as to how or when the page shoud be decided upon.

And thanks for your last message. But if you read the topics i outlined in my message to you, you may understand that the player may pass based on the fact that he draws vast interrest of attention from google searchers, and people in his native homeland. Please advic futher, yo seem to have a good knowledge on these matters and h hope we reach an understanding before the matter is not fully reviewed. Thanks for your input!

P.S its's been over 7 days since the topic was created, when does an administrator decide on the page? Dksport2015 (diskussion) 24. aug 2015, 17:09 (CEST)

Parts of an answer:
  1. I am indeed an experienced admin at da-wiki, but that doesn't give me any more rights to conclude a deletion request than many other (experienced) users. And in this particular case, being the one to suggest the deletion, I would prefer another to do so.
  2. We do not have special time limits to conclude. I think it's better to have more input, but unfortunately only a few others have shown interest. Hope to se a little more first.
  3. Most of what you write really belong to the discussion itself (or have already been mentioned there, but I would like to emphasize that the club was relegated this summer and now plays fourth, not third level.
  4. And finally: Each wikipedia has their own politics, so even if third level players from other countries can have pages on another wiki, it might be different here. Btw. Why don't you simply write about him in en-wiki? If this will cause no problems, and you obviously are better writing this language, we could stop this rater tedious discussion.
-Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. aug 2015, 19:40 (CEST)
Til 2.; den var heller ikke på oversigten før den 20. TherasTaneel (diskussion) 24. aug 2015, 19:45 (CEST)

Om albumudgivelser og sporlister redigér

Hej Arne, jeg kan se at du er gået i gang med at oprette en række albumudgivelser (eksempelvis Dagen har så mange farver). Imidlertid ser det ud til at du laver sporlisterne i tabel på en måde jeg ikke har set før. Jeg har selv oprettet en bunke udgivelser i formatet som kan ses eksempelvis her: Burzum, men sidenhen opdagede jeg at der faktisk eksisterer en skabelon, {{sporliste}}, til netop det formål. Den kan ses på eksempelvis American Idiot. Jeg har bedt om botassistance til at få omdannet mit format til skabelonens - netop så når vi i fremtiden bliver enige om et fælles format så vil det være nemt hurtigt at ændre det på samtlige sider.

Jeg tænkte at jeg lige ville underrette dig om problematikken bare inden du kom for godt i gang :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. sep 2015, 15:35 (CEST)

Tilføjelse: En anden fordel ved at bruge en skabelon er at det gør det nemmere for evt. tredjepartshjemmeside at vide hvordan sporlisten skal parses --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. sep 2015, 15:37 (CEST)
Hmm, der er også skabelonen Trackliste som er linket til de andre sprogs versioner. Den sidder på flere artikler end sporliste, måske skulle sporlisten erstattes så der ikke er to til det samme. TherasTaneel (diskussion) 2. sep 2015, 15:51 (CEST)
Tja, det er jo så udfordringerne og noget af det spændende ved at arbejde på Wikipedia. Man kan bare ikke have overblikket over alle spændende og smarte skabeloner til alle mulige formål. Jeg har formodentlig bare kopieret en eller anden album-artikels tabel, som jeg egentlig ikke finder videre problematisk. Jeg har også tidligere brugt den helt simple udgave, men nu vil jeg da gerne prøve at huske de andre. Det ser ud til, {{sporliste}} og {{trackliste}} er mere eller mindre ens, bortset fra at den første har oversatte parametre. Der har jo i anden sammenhæng kørt en diskussion om netop den skelnen, men når de begge to eksisterer, og man skriver en artikel fra bunden, kan det vel være lige meget, om man bruger den ene eller den anden.
Jeg ved ikke, om jeg lige vil skrive mange flere album-artikler, men tak for tippet, i hvert fald. Så må vi se, om jeg får opdateret de fire Shit & Chanel-album - og på længere sigt en stribe Joni Mitchell-album også. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2015, 18:24 (CEST)


Etiopien redigér

Hej Amjaabc, jeg har forsøgt at udvide artiklen om Etiopien på grundlag af norsk wiki for at få den gjort lovende eller måske god. Jeg vil være taknemmelig, hvis du kan finde tid til at gennemlæse den med henblik på fejl og mangler. Jeg vil selv kigge på oversete norske udtryk og på uklare kildehenvisninger, men der er brug for friske øjne på helhedsindtrykket. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. sep 2015, 18:55 (CEST)

Eritrea redigér

Hej Amjaabc, du må også gerne se på Eritrea. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. sep 2015, 20:03 (CEST)

Det var et par solide tilbud. Jeg skal se, hvad jeg kan gøre. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2015, 22:44 (CEST)
Mine første tanker er, om vi skal opnå en enighed om strukturen af landeartiklerne. Vi diskuterede den jo for et stykke tid siden, og jeg kan se, at de to artikler anvender forskellige strukturer - og i øvrigt hverken den struktur, som jeg har forsøgt at overholde, eller nogle af de strukturforslag, du selv lagde frem. Hvad tænker du om det? Man kan selvfølgelig anlægge det synspunkt, at hvis bare indholdet er til stede, er strukturen et mindre problem, der kan håndteres senere. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2015, 22:56 (CEST)
Jeg er - efter at have tænkt over det - nået til den slutning, at etymologien bør komme først, dernæst geografi og demografi, som begge udgør forudsætningerne for alt andet (ikke mindst klanstridighederne i Afrika = landenes politik), efterfulgt af historie, så politik og til sidst økonomi, infrastruktur, kultur mm. Historie er i sin ret korte form overvejende politisk historie, så det er vist bedst, at det kommer lige inden politik (her har vi et andet problem: hvor omfattende skal historieafsnittet være?). Noget andet er, at den tilgængelige information er ret ujævn, og det påvirker naturligvis artiklernes fremtræden.
Jeg overvejede at åbne diskussionen på lande-projektsiden igen, men vi to er vist ret ene om at interessere os for landeartikler, så vi kan måske blive enige allerede her. Du kan eventuelt kommentere individuelt på artiklernes diskussionsside, så kan vi forsøge at klare problemer der. Vigtigst er naturligvis, at flest mulige emner er behandlet, men som sagt: i visse tilfælde kan det blive svært at finde oplysninger. Jeg besøgte udenrigsministeriets hjemmeside for at se, hvad de har, men der var ikke noget at hente (overraskende nok). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. sep 2015, 08:47 (CEST)
@Arne (Amjaabc) & Rmir2 Jeg har vist ikke ytret mig i diskussionen om lande artikler, og strukturen af artiklerne, det betyder imidlertid ikke at jeg ikke er intereseret. Strukturen i landeartikler vil helt sikkert afspejle sig i strukturen i artikler om subnationale enheder, og sandsynligvis i andre geografirelaterede artikler. SWå jeg swynes det vil være forkert at føre diskussionen her på Arnes diskussionsside. Lad os bare tage en omgang mere på lande-projektsiden, der kan alle holde sig orienteret. (Denne usignerede kommentar er skrevet af PerV (diskussion • bidrag) 3. sep 2015, 09:58)
Jamen, det har vi så gjort på Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Verdens lande. Se også i arkivet for den forudgående diskussion. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. sep 2015, 14:30 (CEST)

Botswana redigér

Hej Amjaabc, jeg synes, at denne artikel skal opgraderes til "lovende", men hvis jeg indstiller den, må du i henhold til reglerne ikke godkende det. Derfor vil jeg bede dig om selv at indstille artiklen (da jeg ikke har ydet nævneværdige bidrag til den). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 7. sep 2015, 09:05 (CEST)

Jeg er da sådan set lidt enig, for det er en flot lang artikel, der sagtens kan bære LA-stemplet. Jeg har indstillet den :-) Toxophilus (diskussion) 7. sep 2015, 11:03 (CEST)
Jeg takker. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. sep 2015, 11:23 (CEST)

Forside Aktuelt redigér

Jeg Amjaabc, du har ret, jeg beklager. Jeg synes dog, at vi burde overveje at have plads til flere begivenheder, fx jordskælvet i Chile, kuppet i Burkina Faso. Som jeg ser det, har vi et "pladsproblem". venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. sep 2015, 17:41 (CEST)

Jeg er sådan set enig i, at det er lidt pedantisk. Men jeg tænker omvendt, at vi jo ikke driver et nyhedssite, så det er måske ikke så vigtigt, at vi lige har alle aktuelle sager med. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. sep 2015, 20:13 (CEST)

Tak for din redigering af Wisła-Oder-offensiven redigér

Jeg overvejede alvortligt at gå ind og slettet alle indsætninger gjort af Ove Kronborg og Anne Sørensen i dag, men var usikker på om det var korrekt. De har ihvertfald spammet med link til Ove Kronborgs bog. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. sep 2015, 18:34 (CEST)

Wiki-værksted: Åbent arrangement i Odense d. 18. oktober redigér

Kære Arne

Vi er en samling odenseanere, der er interesserede i kultur og byhistorie og ikke mindst formidling af det, og vi planlægger at holde et wiki-værksted, hvor vi vil samle ligesindede i StudieStuen i Odense, udveksle viden om byens kultur og historie, lære om wikipedia og hvordan man skriver artikler korrekt herinde, og sammen højne kvaliteten af de relevante artikler, der finder deltagernes interesse. Vi vil gerne inspirere og opkvalificere, så folk, der har interesse for Odenses kultur og historie, deler deres viden mere grundigt og systematisk til gavn for alle. Det ærgrer os at se, at så mange artikler er forældede, stubbe eller bare underbelyste, men det er også svært at løfte ansvaret selv. Vi forestiller os, at den bedste kvalitet opnås ved at involere mange.

For det første er jeg interesseret i at høre, hvad wikianernes holdning er til den slags arrangementer. Jeg kan se, at der af og til holdes træf i forskellige byer. Er der særlige regler for den slags træf? Vi kunne godt tænke os at have en erfaren og dedikeret wikianer med til eventen til at fortælle om Wikipedias vision, community og retningslinjer og give sparring til skrivningen. Kender du nogen i Odense eller omegn, som kunne være oplagt at invitere med?

Venlige hilsner, Kristian Kristianbang (diskussion) 4. okt 2015, 12:06 (CEST)

Jeg synes, det lyder som en rigtig god ide. Så vidt jeg ved, er der ikke nogle regler for afholdelse af træf - jeg har ikke selv været med til nogen, men jeg kan dårligt forestille mig, at nogen skulle have ønske om at regulere dem.
Jeg kender desværre ikke nogle wikipedianere i Odense eller på Fyn. Men jeg synes, at du skulle oprette et forslag på Wikipedia:Træf og se, hvad det giver af respons. Held og lykke med foretagendet. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. okt 2015, 12:15 (CEST)
Mange tak for svaret. Jeg vil forsøge at høre inde på Træf-siden. Mvh Kristianbang (diskussion) 4. okt 2015, 13:15 (CEST)
Jeg tillader at blande mig, er Bruger:Kaare ikke fra Fyn? mvh Per (PerV) (diskussion) 4. okt 2015, 13:53 (CEST)


File:FA GA LA lande.svg redigér

Hej Amjaabc, kortet på Landeprojektet er ret forældet. Jeg har indskrevet opdateringer, men det ser ikke ud til, at kortet opdaterer sig selv. Jeg kan ikke blive klog på hvordan, det gøres. Kan du? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2015, 12:58 (CEST)

Jeg er ret sikker på, at I skal have fat i en eller anden der er skarp på svg. Så vidt jeg kan se er der ingen automatik, der kan opdatere kortet, så der skal laves et nyt. Bruger:Hejsa deltog i sin tid i fremstilling af kortet, der er på projektsiden nu. mvh Per (PerV) (diskussion) 4. okt 2015, 13:57 (CEST)
Ja, det er tilsyneladende et statisk billede, der kræver manuel opdatering. Det er ikke min stærke side, så jeg håber, at vi kan finde en anden til at hjælpe os. Desværre har Hejsa jo ikke været aktiv her i et halvt år. Måske skal vi bare skrive en note til kortet om at det er forældet (eller sætte en cirka-dato på). Alternativt kunne det jo fjernes. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. okt 2015, 17:52 (CEST)
Jeg vil foretrække at få at vide hvordan, man kan opdatere det. Nogen må jo vide det. Kortet giver et let overskueligt billede af hvor langt, vi er kommet med at gøre noget ved de (mestendels) håbløst korte landeartikler. hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2015, 18:22 (CEST)
Jeg synes det er en brilliant idé at få kortet opdateteret, men det kræver altså en svg ekspert. Find ham så får duu det løst Rmir2. mvh Per (PerV) (diskussion) 4. okt 2015, 19:35 (CEST)
Jeg har sat en forespørgsel på Palnatokes diskussionsside. Han må vide det. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2015, 19:36 (CEST)

Why did you exchange the new photo ? --Nicola (diskussion) 24. okt 2015, 23:07 (CEST)

Because it is better to have a photo of not so good quality that shows the man upside-down than a photo of him lying down. If you can create a version of it showing him correctly, I would happliy accept it. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. okt 2015, 23:47 (CEST)
Dear Amjaabc, it is not my task to turn the photo, but the task of a bot in Commons which is normally quite quick and turns photos automatically (as I wrote before). As I was exchanging 250 photos in many interwikis I cannot wait and control if a photo is turned already or not. You may do this now. --Nicola (diskussion) 25. okt 2015, 00:46 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, October 2015 redigér

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, October 2015 is available for translation. You can translate it here:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from October, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 13. nov 2015, 01:32 (CET)

Translation notification: 2015 Community Wishlist Survey redigér

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page 2015 Community Wishlist Survey is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 21. dec 2015, 14:04 (CET)

Tillykke med sejren! redigér

Fil:DPAG 2007 2626 Weihnachten.jpg
Amjaabc vandt Palnatokes Julequiz 2015.

Glædelig jul og tillykke med sejren! Hermed en dims, du kan sætte på din brugerside. Palnatoke (diskussion) 25. dec 2015, 22:21 (CET)

Mange tak! Og tak for endnu en udfordrende og varieret quiz! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. dec 2015, 23:11 (CET)
Tilbage til brugersiden for »Amjaabc/Arkiv 14«.