Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Klogesen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 7. aug 2016, 15:28 (CEST)

Billeder redigér

Hej Klogesen. Du har lagt nogle billeder op af fodboldspillere, hvilket da er dejligt, men jeg bliver nødt til at spørge dig, om du har lov til det. Jeg bliver som regel lidt mistænksom, når jeg ser billeder som commons:File:BjørnPaulsen-EfB.jpg og commons:File:Søren Mussmann.jpg, der ser ret officielle ud. Der står for disse angivet forskellige ophavsmænd, henholdsvis "Tue Sørensen - for Ugeavisen.dk" og "Sønderjyske". Er du identisk med Tue, eller har du hans accept af at lægge hans værk op med den givne frie licens? Og tilsvarende for den anden? Bemærk i øvrigt, at Bjørn Paulsen billedet er indstillet til sletning, fordi det ikke stammer fra det link, der er angivet. Og så har jeg slet ikke været omkring commons:File:Søren Mussmann for Pro Vercelli.jpg, hvor du har angivet en helt tredje ophavsmand (som vel også risikerer sletningsindstilling af samme årsag som Paulsen-billedet).

Generelt må vi ikke efter dansk lovgivning bruge billeder, som vi ikke har fuld ret til, på Wikipedia. Der er ret streng lovgivning om sådan noget i DK. Læs mere Wikipedia:Billedpolitik.

Måske har du helt styr på det, men da du er ny på Wikipedia/Wikimedia, kunne jeg godt tænke mig, hvis du ville reagere på denne henvendelse. Hvis du ikke har ret til at lægge billederne op, vil jeg bede dig om at slette dem hurtigst muligt (evt. bede om hjælp til det). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. aug 2016, 06:55 (CEST)