Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Zand~dawiki!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 18. jan 2012, 22:36 (CET)

Du har oprettet artiklerne om White Russian og White Lady med en tekst, som er identisk med en tekst fundet andetsteds. Medmindre de specifikt har givet tilladelse til publicerngen på Wikipedia under den påkrævede licens, er der tale et brud på ophavsretten. Derfor er de to artikler nu slettede.

Når der i en artikel er et afsnit med "kilder", så skal det ikke forstås ret bredt. Det er de kilder, som ligger til grund for den tekst, som er skrevet. Altså ikke mere eller mindre tilfældige sider, som læseren måske eller måske ikke kunne være interesseret i også at besøge. Derfor skal du være varsom med at tilføje flere sider i disse afsnit.

Dine øvrige artikler om drinks er temmelig korte. De er mere opskrifter end deciderede artikler. Derfor vil de nok være bedre egnede på Wikibooks. --|EPO| COM: 18. jan 2012, 22:36 (CET)

Din konto vil blive omdøbt redigér

17. mar 2015, 23:55 (CET)

Renamed redigér

19. apr 2015, 05:42 (CEST)