Diskussion:Ærteblomst-ordenen

Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har tilladt mig at fjerne bindestregen. Det er mere korrekt dansk. Jeg har lavet en omdirigering fra "Ærteblomst-ordenen". Mvh. Bruger:Khpd

Det er skam helt fint med den slags sproglige rettelser. Men du skal flytte en artikel ved hjælp af fanebladet "flyt", da denne vil sikre, at hele artiklens historik flytter med over til det nye opslag. Hvis du bare kopierer indholdet, vil du optræde som eneste bidragsyder på det nye opslag.
Jeg har nu sørget for at flytte artiklen på den rigtige måde. --|EPO| 3. jul 2008, 14:42 (CEST)
I øvrigt skal du være opmærksom på, at en række artikler nu henviser til en omdirigering og ikke direkte til artiklen. Disse henvisninger må du også meget gerne rette, når du foretager en flytning, da der ellers opstår rod i systemet. --|EPO| 3. jul 2008, 14:45 (CEST)
Tilbage til siden »Ærteblomst-ordenen«.