Diskussion:Adam Oehlenschläger

Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er Adam Oehlenschläger ikke den samme som Adam Gottlob Oehlenschläger?

På den engelske version er de beskrevet som om det var samme person.

Christian List 17. Jan 2003 kl.22:55 (CET)



Jo det er samme person. Se eventuelt den gode beskrivelse på Runeberg http://www.lysator.liu.se/runeberg/authors/oehlensc.html

BrianHansen 17. Jan 2003 kl.23:03 (CET)

Hvad er det lige jeg gør forkert, og hvordan gør jeg det rigtigt?--David Hein Bach 5. feb 2010, 11:17 (CET) Fodnotefejl: <ref> tags exist, but no <references/> tag was found

Når du bruger <ref>, skal du huske en {{reflist}} nede i under Kilder, så bliver den automatiskt dannet. Knud Winckelmann 5. feb 2010, 11:22 (CET)

Semibeskyttelse! redigér

Jeg synes personligt at denne artikel er blev udsat for del hærværk på det seneste og jeg mener personligt at det kunne være en god idé at gøre denne artikel semibeskyttet. Er der andre der er enige med mig i denne påstand? Skrevet af Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 21. sep 2013, 14:50 (CEST)

Tilbage til siden »Adam Oehlenschläger«.