Diskussion:Akkord (musik)

Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Akkorder ved fx blæseinstrumenter redigér

Teksten siger:

Hvis man vil bruge akkorder fremført på et blæseinstrument, skal man bruge flere musikere.

Dette er vel ikke helt korrekt, eftersom man kan "bryde" akkorden på instrumentet, dog spilles trinnene i akkorden jo bare ikke samtidig og du har ikke en "samklang".

---Solidarity 26. apr 2010, 17:48 (CEST)

Artiklen er bare ikke særlig god endnu. Der mangler en del information om forskellige emner inden for akkorder - heriblandt brudte akkorder - og så skal noget af teksten modificeres, så der ikke står falske udsagn. Desuden synes jeg, at artiklen mere er en "sådan læser du en akkord"-vejledning, men alt kan jo forbedres. Så bare gå løs:) --CarinaT 27. apr 2010, 13:45 (CEST)
Tilbage til siden »Akkord (musik)«.