Diskussion:Alt-Arksum-skibet

Sydslesvig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydslesvig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydslesvigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Eksistens redigér

Jeg kan ikke finde henvisninger til denne overhovedet, henvisningen i artiklen eksisterer ikke/er fjernet. - Nico (diskussion) 28. okt 2017, 10:53 (CEST)

Hmm.. Ja det kan jeg da godt se. Jeg har til gengæld fundet det nævnt her. Toxophilus (diskussion) 29. okt 2017, 16:52 (CET)
Ok, men meget få oplysninger, og ingen videre henvisninger. Det virker besynderligt for et fund at et 1000 år gammelt skib.- Nico (diskussion) 29. okt 2017, 17:08 (CET)
Jeg er enig, men det skulle være fundet i 1969, og som der står i artiklen, så blev der fundet fire stykker fra skibet, hvilket jo ikke er meget. Man har kunne bestemme typen og størrelsen nogenlunde, men det er jo langt fra et af skuldelevskibene. Derfor tror jeg, at det er begrænset, hvor meget der er skrevet om emnet. I hvert fald ikke på internettet, men hvis man går på biblioteket, navnlig hvis det er et i Slesvig, eller får fat i museet der udgravede det, så burde man nok kunne finde lidt omtalte forestiller jeg mig. Mvh. Toxophilus (diskussion) 29. okt 2017, 17:47 (CET)
Den henvisning du har fundet er en svensk version af den oprindelige henvisning fra artiklen, som nu er død, men findes på archive.org . det der undrer mig at hverken engelsk eller tysk wiki har oprettet artiklen, selv om den har ligget på no.wiki siden 2009 - Nico (diskussion) 29. okt 2017, 17:55 (CET)
Tilbage til siden »Alt-Arksum-skibet«.