Diskussion:Amin Jensen

Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er en artikel som denne ikke så kort, så man måske kunne overveje at slette den? Så kan artikel-forfatteren jo vende tilbage med en ny oprettelse af artikel-navnet og - underforstået - lægge lidt flere oplysninger på. Mvh -

Det ville da være fjollet at slette artiklen - den er ikke decideret forkert og Amin Jensen forekommer at være en relevant person. Ved at have artiklen åbner vi mulighed for at andre kan bygge videre på den noget spinkle begyndelse. --Palnatoke 18. nov 2005 kl. 12:36 (CET)

cirkusrevyen redigér

han har også veret med i -cirkusrevyen- og -all stars show- det står i hans bog!! (Skrev 80.160.11.166 (diskussion • bidrag) 24. nov 2009, 17:48. Husk at signere dine indlæg.)

Tilbage til siden »Amin Jensen«.