Diskussion:Bastillen

Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er utroligt svært at finde noget om Bastillen, for hvis man søger på Google er alle hittene bare noget om hele den franske revolution, hvor Bastillen bare er nævnt en gang. Artiklen giver et overblik, men jeg kunne nu godt have brugt at der stod noget mere.

Er Bastillen ikke ret vigtig? Det er jo stormen på den der var starten på den franske revolution, og det er jo desuden også den franske nationaldag..? Det virker bare ikke som om den betyder noget for den franske revolution. Men det kan jo være jeg finder noget senere hvis jeg er heldig..

Victoria

Opdelingsforslag: Manden med jernmasken redigér

Jeg foreslår, at afsnittet "Manden med jernmasken" gøres til en selvstændig artikel, f.eks. Manden med jernmasken (person). Dér kunne man også passende indføje det meste af teksten fra flertydighedssiden Manden med jernmasken, hvor den ret beset ikke bør stå. --SorenRK (diskussion) 29. jul 2016, 16:23 (CEST)

Lyder fornuftigt. Mvh. Kartebolle (diskussion) 29. jul 2016, 16:42 (CEST)
Da ingen har protesteret, har jeg gjort som beskrevet. --SorenRK (diskussion) 27. aug 2016, 19:09 (CEST)
Tilbage til siden »Bastillen«.