Diskussion:Brun hyæne

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"Den brune hyæne kan lugte ådsler 14 km væk."

Der kan man bare se. Hvordan ved man det? --Palnatoke 18. jan 2005 kl. 12:25 (CET)

Jeg skal ikke kunne sige hvordan man har undersøgt det, men oplysningen stammer fra bogen: "Verdens dyreliv - et illustreret opslagsværk om dyreriget" en dansk oversættelse af den engelsk bog: "Animal". Den danske udgave har Bengt Holst, vicedirektør i Zoologisk have i København, som faglig redaktør. Isfisk 18. jan 2005 kl. 15:52 (CET)

OK, så skriver jeg til ham og spørger. --Palnatoke 18. jan 2005 kl. 20:01 (CET)
Tilbage til siden »Brun hyæne«.