Diskussion:De Uafhængige

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Opslaget er ikke skrevet ud fra et neutralt politisk synspunkt, og den opfylder derfor ikke kravene til artikler i Wikipedia.

Artiklen bør derfor omskrives ud fra et neutralt synspunkt, eller slettes, eller flyttes til WikiQuote som et citat af forfatteren.

Jeg kan se at en administrator har forsøgt at slette siden, med at det mislykkedes af tekniske årsager. Jeg synes at det er godt at det mislykkedes! Ja, artiklen var ikke neutral, men emnet er bestemt værdigt til Wikipedia. Jeg synes at der er en tendens i øjeblikket til at slette alt for meget som har fejl i stedet for - på wikivis - at reparere fejlene. I dette tilfælde kunne man have omskrevet artiklen til en stub, hvad jeg vil gøre nu. Byrial 11. maj 2005 kl. 00:02 (CEST)
Jeg forsøgte ikke at slette siden. Det var gjort for længst. Blokkomp.-skiltet var der i forvejen. Når blokkomp. først er kommet på banen, så er den bestemt til at blive slettet. Det var for at adskille artiklen fra dem som kræver diskussion. --Maitch 11. maj 2005 kl. 00:10 (CEST)
Ja, jeg kan godt se i historikken at blokkomp-skabelonen kom på for ca. 2 uger siden (hvilket du åbenbart kalder for længst). Jeg har ikke sagt noget om at det er sket for nylig. Jeg er bare glad for at forsøget mislykkedes uanset hvornår det blev forsøgt. Byrial 11. maj 2005 kl. 00:18 (CEST)
Jeg havde ikke tjekket datoen. Uanset hvad, så er den tekst som nu står der et bedre resultat. --Maitch 11. maj 2005 kl. 00:22 (CEST)
Tilbage til siden »De Uafhængige«.