Diskussion:Den Grønne Ridder

Artiklen Den Grønne Ridder er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Den Grønne Ridder har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 46, 2015.

Huskeliste for Den Grønne Ridder: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Den grønne ridder

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Artiklen bør flyttes til Den Grønne Ridder, da betegnelsen kan opfattes som et proprium/egennavn. Mvh. Bob Collowân (diskussion) 18. dec 2012, 22:05 (CET)

Nu har jeg flyttet artiklen. Bob Collowân (diskussion) 23. dec 2012, 17:40 (CET)
Konklusion:
Flyttet i overensstemmelse med gældende grammatiske regler. --Johan U (diskussion) 31. mar 2013, 18:19 (CEST)

Jeg har indsat nogle flere links, da flere passager i teksten var lidt øde. Det er en fin artikel og hvis den kunne få endnu et billede eller to vil jeg godt tilslutte mig at den bliver LA. Toxophilus (diskussion) 4. nov 2012, 18:07 (CET)

Hermed gjort. Mvh. Bob Collowân (diskussion) 7. nov 2012, 00:38 (CET)
Vedtaget :-D Toxophilus (diskussion) 25. nov 2012, 20:09 (CET)
Herligt, tak! Mvh. Bob Collowân (diskussion) 26. nov 2012, 18:32 (CET)

Med stort eller småt? redigér

Skal ridderens navn skrives "Den Grønne Ridder", som det er tilfældet nu, eller skal det ændres til "den grønne ridder" i overensstemmelse med artiklens titel? Personligt er jeg stemt for at bevare "Den Grønne Ridder", fordi det kan opfattes som et proprium/egennavn, men så bør artiklen flyttes, så navnet passer med titlen. Mvh. Bob Collowân (diskussion) 17. dec 2012, 22:33 (CET)

Jeg er enig. Det bør skrives med stort. Toxophilus (diskussion) 18. dec 2012, 21:05 (CET)
Okay, så har jeg indsendt et officielt flytningsforslag. Mvh. Bob Collowân (diskussion) 18. dec 2012, 22:10 (CET)
Tilbage til siden »Den Grønne Ridder«.