Diskussion:Ensom Ulv og Hvalp

Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Google giver 530 mod 182 på "Lone wolf and cub" vs. "ensom ulv og hvalp".

Hvad er det i øvrigt for en fjollet idé at ulve skulle have hvalpe? --Palnatoke 4. mar 2006 kl. 22:46 (CET)

Ja, nu er det jo ikke mig, der har valgt at udgive den på dansk under den titel (Men det er nu fakta). Derudover skal det siges, at jeg skam er åben over for at flytte artiklen, hvis gode argumenter er der. Normalt ville jeg mene, at det mest rigtige var at vælge enten den danske titel eller titlen på originalsproget. Sandsynligvis er den dog nok bedst kendt under sin engelske titel (på dansk er der kommet 6 hæfter ud af en 9000 sider lang tegneserie tilbage i firserne mod de 28 bøger på engelsk). Så jeg er lidt i syv sind. Jeg har sat redirects på og nævnt alle tre titler i artiklen, men hvad der er bedst, ved jeg ikke. --tsh 4. mar 2006 kl. 23:00 (CET)
Jeg klandrer ikke dig for det tossede navn :) - og det er måske lidt sent at få Interpresse til at sige bebe for noget, de begik i 1988-89. --Palnatoke 4. mar 2006 kl. 23:09 (CET)
Tilbage til siden »Ensom Ulv og Hvalp«.