Diskussion:Evidens

Seneste indlæg: for 6 år siden af Kim Bach i emnet Evidens og viden
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Denne artikel indeholder bogstavelig talt ikke et ord.... redigér

Denne artikel indeholder bogstaveligt talt ikke et ord. Skal dette ende op med at være en redirect, og i så fald hvortil? Hvis der ikke sker yderligere vil jeg slette siden inden længe. Onkel Tuca 29. jul 2006 kl. 23:16 (CEST)

Evidens og viden redigér

Denne artikel er meget mangelfuld, svær at forstå og misvisende.

Evidens betyder vel viden. Må jeg omskrive artiklen efter denne betydning?
Mvh Mads Haupt (diskussion) 22. maj 2017, 16:54 (CEST)Svar

Mangelfuld, ja helt bestemt, men jeg synes nu ikke det er specielt svært at forstå artiklen, selvom den må siges at være formuleret lidt anderledes end man normalt ser det, jeg finder iøvrigt at den aktuelle definition i artiklen er dækkende og korrekt. Ellers mener jeg ikke at man kan sætte lighedstegn mellem evidens og viden, og jeg bemærker at svensk wikipedia f.eks. viderestiller "evidens" til "videnskabeligt belæg", som måske er et mere dækkende ord på skandinaviske sprog. --Kim Bach (diskussion) 29. maj 2017, 10:26 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Evidens«.