Diskussion:Háttatal

Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Men vé den som forsøger at forstå det redigér

Her i Island venter vi stadig på en udgave med noter, som forklarer hvad Snorri faktisk mente. ;-) Alt det bedste Io 28. dec 2009, 20:40 (CET)

Sammenskrivning redigér

Artiklens to sætninger - med tilhørende fodnote - kan vel fint skrives ind i Yngre Edda (som i øvrigt har en meget mangelfuld dækning af emnet)? --Madglad (diskussion) 21. okt 2016, 11:27 (CEST)

Artiklen er længere end to sætninger. Rmir2 (diskussion) 22. okt 2016, 12:57 (CEST)
Ja, nu er den, og derfor måske ikke så relevant med sammenskrivning. Men Yngre Edda er nu også problematisk. Jeg skriver lidt om den om lidt. --Madglad (diskussion) 22. okt 2016, 13:15 (CEST)
Tilbage til siden »Háttatal«.