Diskussion:Indila

Seneste indlæg: for 8 måneder siden af Krestenlaust i emnet Oversat meget direkte
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fødselsdato redigér

Da Indila tilsyneladende ikke selv har meldt noget ud om sin fødselsdag, har der på den franske Wikipedia været en større diskussion om dette emne (se evt.: fr:Discussion:Indila#Date de naissance : fin du mystère !), men det ser ud til, at man er nået frem til (i hvertfald foreløbig) at enes om den 26. juni 1984. -Henrik Sørensen (diskussion) 22. jun 2014, 11:31 (CEST)

Oversat meget direkte redigér

Jeg har lige rettet nogle steder i artiklen, hvor der direkte stod fransk. Dertil, fandt jeg flere steder hvor fransk grammatik og ordvalg bestod, og ordene blot var oversat én efter én. Krestenlaust (diskussion) 31. jul. 2023, 14:13 (CEST)Svar

Tilbage til siden »Indila«.