Diskussion:Kim Christensen (fodboldspiller, født 1979)

Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Aktiv ? redigér

@Morten1997:: Jeg læste også artiklen fra bold.dk og gjorde ham inaktiv, men han er faktisk fortsat på holdkortet i FCK. Så længe han er på det førstehold, som klubben melder ud, bør han stå som aktiv, selv om det vist er noget tid siden han har spillet. Vi kan henvise til artiklen på bold, men et karrierestop bør være bedre kildebelagt. —Pugilist (diskussion) 21. aug 2018, 08:50 (CEST)'

Hej Pugilist. Det kan jeg godt se, og det vil jeg give dig ret i. Målmandstrænerdelen er korrekt nok jf. [1]. Denne officielle kilde nævner heller ikke, at han skulle stoppe sin aktive karriere, så det vil jeg forsøge at skrive ind i artiklen. --Morten1997 (diskussion) 21. aug 2018, 10:44 (CEST)
Helt ok :-) Pugilist (diskussion) 21. aug 2018, 11:26 (CEST)
Tilbage til siden »Kim Christensen (fodboldspiller, født 1979)«.