Diskussion:Lars Norup

Viborg Domkirke set fra Nørresø. Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Viborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Viborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kilder på privat information redigér

For 2 år siden efterspurgte jeg kilder på afsnittet "Han er født på Rigshospitalet, men er vokset op i Viborg sammen med to forældre, Hanne Norup og Gert Norup, og to yngre brødre ved navn Norup Larsen og Nors Larup." I dag har 85.203.192.131 ændret afsnittet til "Han er født på Nørdam ved Skals, men er vokset op i Skals sammen med forældrene, Gudrun Norup og Jens Norup, og en ældre bror og en yngre søster og bror." Men jeg kan fortsat ikke finde kilder på disse påstande. Hvis ikke der kan tilføjes kilder, mener jeg at det er bedre at afsnittet slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 2. dec 2020, 16:13 (CET)

Tilbage til siden »Lars Norup«.