Diskussion:Liv Holm Andersen

Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Oprydning redigér

Efter at Bruger: ‎2.105.244.87 tilføjede en del flere oplysninger, har jeg ryddet op i artiklen og bl.a. fjernet en række oplysninger, jeg ikke anser som encyklopædisk relevant i en artikel om et medlem af et nationalt parlament. Endvidere har jeg tilføjet to kilder.

Der kunne sagtens bruges flere kilder. F.eks. om hun vitterligt er det eneste medlem i en almen bolig.

Endelig er der oplysningen om at hun i 2005 var opstillet for SF i Rebild Kommune. Dette kan ikke passe, da Rebild Kommune først blev dannet 1. januar 2007. Så hvor var hun så opstillet? Og kan der findes en kilde? --|EPO| COM: 21. aug 2013, 17:03 (CEST)

Afsnit om bolig redigér

"Andersen boede i en almen bolig: I boligforeningen Blågården i Korsgade på Nørrebro, som hun delte lejlighed med partiets beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune Anna Mee Allerslev. Området optræder på listen over særligt udsatte almene boligområder i Danmark.[3]" Er citatet her ikke nærmere valgkampsmateriale? Det er jo næsten med sikkerhed hende selv eller en pressemedarbejder fra de radikale, der har indføjet denne sammenstilling. Måske ville en mere uhildet artikel klæde siden. // Alm. bruger (Skrev 78.145.16.57 (diskussion • bidrag) 25. okt 2017, 16:50. Husk at signere dine indlæg.)

Jo, det er jeg enig i. Til en begyndelse kunne det være rart med en kilde. Vh. SorenRK (diskussion) 25. okt 2017, 16:59 (CEST)
Tilbage til siden »Liv Holm Andersen«.