Omdirigeringsartiklen Mikvé bør nok slettes, så denne artikel Mikva kan flyttes til Mikvé. Kun på den måde kan skabelonen {{jødedom}} vise en sort Mikvé i denne artikel, som den bør gøre. Jeg forudså ikke denne detalje, da jeg lavede redirectet, beklager! --Brams 27. jun 2006 kl. 22:01 (CEST)

Det kan nok ordnes, men jeg vil lige spørge: Hvad er forskellen på mikva og mikvé? --Jørgen 28. jun 2006 kl. 01:03 (CEST)

Det ser ud til, at Ktp72 har oversat fra en:Mikvah (som kan nås via div. redirects/stavemåder). I vores Skabelon:Jødedom er det stavet Mikvé. Denne skabelon er oprettet af Olve, som er vidende på området. Ktp72 har ikke præsenteret sig på sin brugerside, så hans/hendes fagkundskab kender vi ikke. Hovedsagen er, at stavningen bliver ens i artikel og skabelon, ellers fungerer skabelonen ikke. Efter at have set mig om konkluderer jeg, at det er to forskellige stavemåder af samme sag. Olves stavemåde var her først, og han er en kapacitet jvfr. nn:Brukar:Olve. Han har også oprettet nn:Mikvé. --Brams 28. jun 2006 kl. 19:49 (CEST)

Den er flyttet nu, håber det er stavet rigtigt. Ellers må det være en om'er.--Jørgen 30. jun 2006 kl. 01:05 (CEST)
Lad mig lige anholde påstanden om at "[k]un på den måde kan skabelonen {{jødedom}} vise en sort Mikvé i denne artikel" - det kunne også være klaret ved at rette i skabelonen. --Palnatoke 24. apr 2009, 20:00 (CEST)
Tilbage til siden »Mikvé«.