Australien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Australien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Australien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Liste over ansatte? redigér

Jeg har meget svært ved at se, hvordan det kan være relevant at medtage en liste over ansatte i et relativt perifert australsk regeringskontor! Jeg vil foreslå den slettet igen. --Arne (Amjaabc) 20. aug 2010, 22:22 (CEST)

Tilbage til siden »Australian Classification Board«.