Diskussion:Over the Hills and Far Away (album)

Over the Hills and Fare Away, er hentet fra John Gay´s Beggars´s Opera - Tiggeroperaen - som havde premiere i Lomdon, 1728. Trods navnet er der tale om en vaudeville, der inkluderer ikke mindre en 60 af tidens populære melodier. Operaen er dels skrevet som et opgør med Händels operaer, i den italienske stil, men også som en best politisk kommentar til korruptionen under Robert Walpole.

Det siges at hele London lo, og Händel måtte lukke sit operahus - hvilket førte til at han slog sig på religøs musik, og for hvilket vi kan takke for Messias.

Stykket tjener til forlæg for Berthold Brecht´s Die Dregroschenoper, 1928, med musik af Kurt Weil. Danske titler: Skillingsoperaen; Laser og Pjalter; Kun i velstand har man det rart.(Skrev 62.107.212.219 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det lyder ganske udmærket. Har du set, at Tiggeroperaen er meget udførligt beskrevet?
Det var måske en ide at indsætte en henvisning hertil i artiklen her, at titlen stammer fra Tiggeroperaen. Kender du noget til årsagen til, at Nightwish har brugt titel, for så kunne det jo oplagt skrives ind i selve artiklen. --Arne (Amjaabc) 1. feb 2008, 11:16 (CET)
Tilbage til siden »Over the Hills and Far Away (album)«.