Diskussion:Peter Thorup

Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
WikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Wikipedia:WikiProjekt Dansk rock, et forsøg på at koordinere dækningen af dansk rockmusik på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Alexis Korner redigér

På den engelske wiki er en artikel som kan oversættes om Alexis Korner - så er der et rødt link mimdre i artiklen om Peter Thorup, i artiklen er Peter Thorup bl. a. nævnt, jeg er ikke god til den slags - så her er en arbejdsopgave for en kyndig oversætter. --Villy Fink Isaksen 5. aug 2007, 08:31 (CEST)

Jeg tager lidt af Korner-artiklen til brug i artiklen om Peter Thorup. --TBA 5. aug 2007, 12:31 (CEST)

Alkoholmisbrug redigér

Bør der ikke ud over det musikalske være biografisk information, ikke mindst om PT's mangeårige alkoholmisbrug. Enhver der var så heldig at se ham live vil huske, at det påvirkede hans optræden markant, og det er uomgængeligt at det har haft end voldsom indflydelse på både hans karriere og hans helbred. (Skrev Surelars (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tilbage til siden »Peter Thorup«.