Diskussion:Pia Lindell Qwist

Sletningsforslag: Pia Lindell Qwist

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Pia Lindell Qwist har stået med notabilitetsskabelon siden 2018. Lad os få det afklaret. Der er tale om {{tætpå}} idet opretteren er erklæret "supporter" af organisationen Gadesn Børn, som hun har oprettet. Den er Wikipedia:Sletningsforslag/Gadens Børn også indstillet til sletning. Toxophilus (diskussion) 21. okt 2019, 10:48 (CEST)

  •   Formalia @GB Supporter: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 21. okt 2019, 10:48 (CEST)
  •   Slet - muligvis kan der argumenteres for, at organisationen, som hun har startet, er notabel, men det gør ikke, at hun er det. At der har været kongelige med til et arrangement gør ikke hende mere interessant. Hun har sikkert masser af god karma på kontoen, men det giver ikke notabilitet. Toxophilus (diskussion) 21. okt 2019, 10:48 (CEST)
  •   Sammenskriv til Gadens Børn og efterlad et redirect. Det er organisationen, og ikke hende som person, der er notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 21. okt 2019, 11:27 (CEST)
  •   Slet - Jeg har svært ved at se, at hun opfylder nogen af dawp's notabilitetskriterier, selvom foreningen efter min mening er notabel. Jeg synes ikke ligefrem, det vil være problematisk at "sammenskrive" og dermed efterlade en redirect med hendes navn, men ser heller ingen særlig grund til at bevare en sådan. --Økonom (diskussion) 21. okt 2019, 19:35 (CEST)
  •   Sammenskriv via redirect til Gadens Børn. --Morten1997 (diskussion) 23. okt 2019, 13:16 (CEST)
  •   Slet/  Sammenskriv til Gadens Børn. Flere afsnit i artiklen handler mere om Gadens Børn end om Pia Lindell Qwist. Der er derudover intet i artiklen, der begrunder, at hun som person skulle være notabel. --DenBlaaElg (diskussion) 6. nov 2019, 23:17 (CET)
 Konklusion:
Enighed om, at artiklen bør slettes eller sammenskrives. Jeg har skrevet nogle få dele ind i artiklen om organisationen; meget stod begge steder, og meget er fyld/reklame, så det er behersket, hvad der er skrevet ind. Ønsker andre at fylde mere på, kan det gøres. Der oprettes redirect. --Pugilist (diskussion) 13. nov 2019, 10:03 (CET)
Tilbage til siden »Pia Lindell Qwist«.