Diskussion:Saint Kitts og Nevis

Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Der er et opslag i RO som hedder Saint Christopher og Nevis. en:Saint Christopher and Nevis er en omdirigering til en:Saint Kitts and Nevis. Hvordan/hvornår er Christopher blevet til Kitts? Byrial 21. jun 2005 kl. 23:40 (CEST)

Hvad jeg umiddelbart kunne finde på www.statoids.com:

1989-07-07: Name of Saint Christopher and Nevis changed to Saint Kitts and Nevis, according to FIPS 10-3 Change Notice No. 7.

Hede2000 21. jun 2005 kl. 23:49 (CEST)

Hede2000 har nok ret i sit hvornår, så jeg vil vove et gæt i hvordan-afdelingen og skyde på, at det kunne have noget at gøre med et forsøg på national selvstændighed osv. - lidt i stil med det indiske skift fra Bombay til Mumbai. Altså noet i stil med, at Saint Christopher hedder Saint Kitts på den lokale variant af engelsk (kreol?)--Heelgrasper 22. jun 2005 kl. 00:01 (CEST)
Tilbage til siden »Saint Kitts og Nevis«.