Diskussion:Samvittighed

Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikels titel, et adjektiv i pluralis, må da være en fejl, så i det mindste burde artiklen flyttes til samvittighedsfuldhed. Men egentlig synes jeg bare, den burde skrives sammen med samvittighed, hvilket jeg har foreslået med en skabelon på artiklen.--Nikolaj 5. feb 2008, 11:18 (CET)

Hørt, oprettede enlig bare artiklen fordi, en eller anden side linkede til den. Glemte vist lige at søge :o
--Mooncry 5. feb 2008, 11:26 (CET)
Nu har jeg ind til videre flyttet artiklen til Samvittighedsfuldhed, men den bør nok stadig sammenskrives med Samvittighed engang ved lejlighed.--Nikolaj 13. feb 2008, 19:09 (CET)

Oprydning redigér

En del af materialet i artiklen var spekulativt og hældte temmelig meget mod kristendommen. Begge dele er uheldige. Jeg har nu fjernet meget af dette materiale og man kan nu starte på en frisk. --|EPO| COM: 2. apr 2011, 15:57 (CEST)

Har erstattet den gamle, lidt ubehjælpsomme, tekst med en (løs) oversættelse af indledningen fra det engelske wikiopslag. Der er fortsat rum for forbedring / ekspansion. --Anders (ABC) 8. apr 2011, 02:56 (CEST)

Tilbage til siden »Samvittighed«.