Diskussion:Shit & Chanel

Seneste indlæg: for 5 måneder siden af Bevidsthed i emnet Ikke første kvindeband
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der er noget galt med årstallene; 1979 kan ikke være opløsningsåret, hvis gruppen skiftede navn to år senere. --Palnatoke 25. jan 2007 kl. 06:19 (CET)

Ikke første kvindeband redigér

Det netop indsatte afsnit om, at gruppen ikke er den første danske udelukkende med kvinder, er jo ikke forkert, men det stod der faktisk heller ikke i forvejen. Oplysningen har jo som sådan ikke noget med Shit & Chanel at gøre, så jeg vil foreslå, at den fjernes igen. Man kan evt. oprette en ny artikel om Les Filles. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. okt. 2023, 10:09 (CEST)Svar

Anne Linnets webside udtaler, at Shit & Chanel var Danmarks første pigeband. Men som du skriver, er den relevante kilde jo forkert. Idet vi taler om kunstnerens egen historie om Shit & Chanel, vil jeg konstatere relevans.
Jeg har opdateret artiklen lidt, for at forklare. Bevidsthed (diskussion) 20. okt. 2023, 08:10 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Shit & Chanel«.