Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Syrien har tidligere været foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel, men fik ikke nok stemmer til at blive valgt.

Huskeliste for Syrien: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Etpartistat fjernet redigér

Det fremgik før i artiklens punkt om politik, at Syrien var ledet af en etpartistat. Det er ikke tilfældet, efter som regeringen er en koalation af flere forskellige partier og ligesom der findes en af regeringen respekteret opposition. Der udover findes der som for tiden bekendt en illegal oppositon - men det er altså ikke etparti styre. Af kilder for denne påstand kan jeg henvise til noget så simpelt som den engelsksprogede artikel om Syrien på Wikipedia. Anders (diskussion) 12. aug 2012, 19:53 (CEST)

Tilbage til siden »Syrien«.