Diskussion:Zeitgeist, the Movie

Seneste indlæg: for 15 år siden af Medic i emnet Untitled
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Untitled redigér

Den hedder vel 'Zeitgeist, the Movie' som i den engelske WP-artikel : http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist%2C_the_Movie og bør flyttes dertil? --LarsNæsbye 30. apr 2008, 02:21 (CEST)

Artiklen er et propoganderende diskussionsindlæg om en meget kontroversiel film, og bør skrives helt om. --Sangild 20. maj 2008, 16:25 (CEST)Svar

Nyeste ændring var klart en forbedring! --LarsNæsbye 23. maj 2008, 19:36 (CEST)Svar

Takker. Jeg vil dog sætte pris på, at det bliver en anden end mig, der tager beslutning om, om {{POV}} og {{Uencyklopædisk}} skal fjernes, idet jeg selv har stået for seneste redigering...--Lindblad 23. maj 2008, 23:41 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Zeitgeist, the Movie«.