Kit Eichler

dansk skuespillerinde, født 1953


Kit Eichler (født 24. maj 1953) er en dansk skuespillerinde.

Kit Eichler
Født 24. maj 1953 (70 år) Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Stemmeskuespiller, skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Hun er uddannet på Odense Teater i 1979, på hvilket teater hun siden da har medvirket i en række forestillinger, af hvilke kan nævnes Trold tæmmes, En skærsommernatsdrøm, Cabaret, West Side Story, Samfundets støtter og Helligtrekongers aften.

Hun har også været tilknyttet Det Danske Teater, Det kongelige Teater og Nørrebros Teater, med roller i forestillinger såsom Laser og pjalter, Sparekassen, Der var engang og Harry og kammertjeneren.

Hun er også kendt for at have deltaget i en række revyforestillinger, både i Cirkusrevyen, Hjørring Revyen og Sønderborg Revyen.

I tv har hun medvirket i Bryggeren og i julekalenderen Gufol mysteriet.

Hun har sjældent kunnet opleves på film, men har dog haft roller i Mord i mørket (1986) og Sort høst (1993), og senest Anders Matthesens film Sorte Kugler (2009)

Hun har også lagt stemme til flere tegnefilmsserier f.eks. Kejserens nye skole.

Eksterne henvisninger redigér

 Spire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 
 Artiklen om skuespilleren Kit Eichler kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.