Diskussion:Lidt Over Stregen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 18:
{{Ping|KnudW}}
:Det er også helt okay, så ser vi bare forskelligt på det. Jeg mener ikke at et medie som beskrevet her skal holdes op mod et medie som udfolder sig på youtube, da der er til himmel på forskel. Desuden mener jeg heller ikke nødvendigvis at antallet af følgere bør være altafgørende for omtalte artikel. Kan hurtigt finde mindre kendte sportsudøvere, musikere og andet som har langt færre følger på diverse platforme. Efter min mening handler det om hvorvidt artiklen er informerende og faktuel, hvilket jeg mener den er. Desuden kan det tilføjes at definitionen på en microinfluencer er 10.000 følgere. Og der har senest fra Pernille Rosenkrantz (S) været tale om at alle med over 5000 følgere skal leve op til et medieansvar. Mvh.[[Bruger:Carictica|Carictica]] {{skrev|Carictica|16. aug 2019, 14:19‎}}
::[[Bruger:Carictica]]— der er desværre fastlagte kriterier for hvad der er relevant, hvilket fremgår af [[WP:BIO]] og [[WP:KRIT]]. At musikerer og sportsfolk har færre følgere er ikke relevant, da det ikke er kriteriet for deres relevans, de har foretaget sig andre ting.
::I dette tilfælde er det hele deres eksistensgrundlag og indtil videre har stemningen her på stedet været at der skal en hel del til før en influencer, youtubepersonlighed eller andre, der udelukkende har en netbaseret tilstedeværelse, er relevante nok. Mvh [[Bruger:KnudW|KnudW]] ([[Brugerdiskussion:KnudW|diskussion]]) 16. aug 2019, 15:34 (CEST)
Tilbage til siden »Lidt Over Stregen«.