Wikipedia:Flytteforslag/Executive order: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
underskrift - noget må være gået galt i tilderne; kun datostemplet
flyt, men med (USA) tilføjet
Linje 32:
::Man kunne jo også se sådan på det, at artiklen udgør en amerikansk pendant til {{vis|dansk synsvinkel}}. Altså at artiklen i principet burde omtale begebet generelt, men at det i realiteten kun omhandler USA. Således, at artiklen burde "internationaliseres", hvis der kom en bruger med de rette kundskaber forbi. Måske er vi ude i, at der burde være en landeneutral artikel om præsidentielle dekreter, der så kan have et dansk navn? I givet fald bør der tjekkes iw'er, for så skal USA-artiklerne og (evt. andre) landeneutrale artikler holdes adskilt iw-mæssigt.<br />- [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 16. feb 2018, 21:40 (CET)
:::Begge emner kan bære en artikel, og enwp har flere artikler om varianterne. Jeg har ovenfor nævnt muligheden af oprette en generel artikel eller at udvide artiklen om bekendtgørelser, men det var der ikke stemning for, da det vist blev anset for alt for bredt for dawp. — (Pugilist) 16. feb 2018, 23:23 (CET)
 
* {{SFlyt}} til [[præsidentielt dekret (USA)]], tilføjelsen (USA) er nødvendig for at skabe klarhed. Artiklens bør stå under det danske navn på dansk wiki, den amerikanske betegnelse er ikke "det det hedder" på dansk.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 14. sep 2019, 13:08 (CEST)