Randers Teater: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 3:
Hvert år afvikles der flere end 700 forestillinger, som enten er produceret af, eller indkøbt af teatret. Mange af dem er egne forestillinger, der både spiller på teatret og på turne i ind og udland, men teatret arrangerer også i hver sæson en lang række gæstespil fra turnerende teatre i landet.
 
Teatret har stået bag flere store kulturelle projekter og events i byen. Blandt andet totalforestillingen ''Watermusic'' på Randers havn med mange hundrede medvirkende, der var et af de største bidrag til [[Europæisk Kulturhovedstad|Europæisk Kulturhovedstad 2017]]. <ref>[https://www.randersegnsteater.dk/projekterforestillinger/arkiv/watermusic/ Watermusic]</ref>
 
I 2015 etablederes Randers EgnsTeaters Talentskole, der er et tilbud til unge mennesker med en passion for teater med gratis undervisning i forløb, der varer et år.
<ref>[https://www.randersegnsteater.dk/aktiviteter/randers-egnsteaters-talentskole/ Randers EgnsTeaters Talentskole]</ref>
Der er også tilknyttet et kor til teatret, som årligt giver en lang række koncerter i og omkring Randers og også har deltaget i flere opsætninger på teatret.