Wikipedia:Sletningsforslag/Jonathan fensten: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Kommentar
Kommentar og tilbagefører ip-brugers sletning Fjerner version 10129898 af 62.107.14.168 (diskussion)
Tag: Omgjort
Linje 1:
{{nulevende person diskussion}}
Det undrer, at Pugilist er inde og slette argumentation for +20 andre iværksættere, som er optaget på Wikipedia i Danmark uden samme notabilitet som denne iværksætter. Det ligner en personlig konflikt med vedkommende, hvilket ikke klæder Pugilist. Der bør argumenteres for, hvorfor de øvrige 20 iværksættere fortsat har notabilitet og skal optages, hvis denne ikke skal.
Artiklen om [[Jonathan fensten]] hævder at biograferede er optaget i den blå bog. Det kan ikke bekræftes. Det er fint, at han har en stilling som “COO” i virksomhed, som angives at være ligesom Netflix, men det er nu ikke Netflix. Han har været involveret i [[engodsag.dk]], hvis artikel var genstand for en slettedebat mv. bl.a. forårsaget af massiv selvpromovering og reklame. På det foreliggende grundlag ses biograferede ikke at opfylde kriterierne. —[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 16. nov 2019, 16:37 (CET)
*{{ss}} - Pr. indstillingen. —[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 16. nov 2019, 16:37 (CET)
 
:Det undrer, at Pugilist er inde og slette argumentation for +20 andre iværksættere, som er optaget på Wikipedia i Danmark uden samme notabilitet som denne iværksætter. Det ligner en personlig konflikt med vedkommende, hvilket ikke klæder Pugilist. Der bør argumenteres for, hvorfor de øvrige 20 iværksættere fortsat har notabilitet og skal optages, hvis denne ikke skal. {{skrev|62.107.14.168 | 16. nov 2019, 17:26‎}}
::Det står mig ikke ganske klart, hvad du mener med, at jeg sletter argumentation for “ argumentation for +20 andre iværksættere, som er optaget på Wikipedia i Danmark uden samme notabilitet som denne iværksætter”. Skal du tages alvorligt, bør du forholde dig til fakta. Jeg kan i øvrigt forsikre dig om, at jeg intet kender til biograferede, og at jeg ingen konflikt har med pågældende. Og nej, der skal ikke argumenters for, at nogle andre personer opfylder kriterierne. Argumentet er [[:en:whataboutism|whataboutism]], og har ingen vægt.
::Og bemærk iøvrigt, at man ikke sletter andre brugeres indlæg i diskussioner. —[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 16. nov 2019, 17:49 (CET)